×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Takken Handletteren voor schoolopdracht

Takken Handletteren voor schoolopdrachtVoor een schoolopdracht heb ik 4 takken uit het bos gehaald om deze te beletteren. Ik heb eerst de takken wel een beetje schoongemaakt en bijgeschaafd, maar ik wilde niet dat ze er te netjes uitzagen, omdat ze er wel uit moesten zien alsof ik ze zo in het bos had gevonden.


Het was de bedoeling dat de takken symbool staan voor de kennis die je opdoet en in je rugzak kan stoppen. Dus hoe meer takken, hoe meer kennis. 

help

Het was leuk om dit erop te schilderen, misschien dat ik binnenkort voor mezelf ook nog wel een keer een tak ga letteren, want ik kreeg veel inspiratie en ideeën, maar deze moesten netjes en neutraal blijven, dus wie weet: wordt vervolgd!


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!