×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTop 10 grootste irritaties bij het autorijden.

Top 10 grootste irritaties bij het autorijden.Ik heb hieronder mijn grootste irritaties bij het autorijden voor jullie opgesomd. Ik denk dat iedereen wel eens irritaties heeft in het verkeer. Wie weet herkennen jullie wel wat van mijn irritaties. Ik ben benieuwd.


10. Als er geen parkeerplek te vinden is. Je kan een auto nou eenmaal niet zo makkelijk wegstallen als een fiets. Soms wou ik dat ik mijn auto gewoon op kon tillen en kon draaien als ergens geen plek was, zoals je dat ook met je fiets doet. ik heb niet eens een grote auto maar soms is het ergens zo smal dat je gewoon niet meer kan draaien. Daarnaast is parkeren op veel plekken ook erg duur. Als het kan dus toch maar lekker met de fiets of het openbaar vervoer.9. Dat benzine zo duur is. Dat is echt wel een beetje jammerlijk. Valt dus niet echt onder een irritatie, maar zou het toch liever anders zien. Wie weet met de komst van alle elektrische auto's.


8. Dat stoplichten voor auto's naar rechtsaf op groen gaan, maar tegelijkertijd ook het stoplicht voor fietsers rechtdoor op groen gaat. DAT KAN DUS NIET! Dit betekent dus dat je als auto alsnog moet wachten, waarom laten ze het stoplicht dan niet wat langer op rood staan als je toch nog niet kan rijden. Zo breng je toch iedereen in de war! groen is rijden, rood is stoppen, klinkt simpel, maar als groen dan opeens "rijden tenzij" word, dan zaai je echt alleen maar verwarring. Het kan veel simpeler, door gewoon het stoplicht op rood te laten.


7. De zogenaamde "groene golf" waarbij je alsnog alle stoplichten tegen hebt als je precies 50 rijdt. Ze noemen het de groene golf, wat moet betekenen dat als je je aan het snelheidslimiet houdt, je alle stoplichten mee zou moeten hebben. Nou ik kan je wat vertellen, de groene golf werkt niet! Ik heb nog nooit een groene golf gehad! zeker niet in Nijmegen. Daar heb je als je 50 rijdt absoluut een rode golf. gedoe!


6. File. Ik denk dat ik niet de enige ben die file irritant vind. Je kan nooit inschatten hoe laat je ergens bent omdat je kans hebt dat je ergens in de file komt. een voordeel is dan weer dat je extra lang kan genieten van de radio.


5. Dat mensen bij het tankstation niet gaan tanken, maar bijvoorbeeld drinken gaan halen maar dan wel hun auto aan een pomp parkeren. Als je niet wilt tanken waarom ga je dan een pomp bezet houden? Ik snap dat niet! Er zijn hier mensen die wel willen tanken! Dit is geen privé tankstation dus ga gewoon even met je dikke Mercedes op de parkeerplaats staan, hartelijk dank! ( P.S. Ook met een Renault Clio wil ik niet dat je aan de pomp parkeert als je niet gaat tanken)


4. Dat mensen hun knipperlicht niet aanzetten als ze afslaan. Dit vind ik zo stom. Dat is echt het simpelste aan autorijden. Zelfs iemand die geen rijbewijs heeft, weet hoe je de richtingaanwijzer aanzet. Als je ziet dat ik ( of wie dan ook) sta te wachten tot jij voorbij bent, zet dan gewoon even je knipperlicht aan als je af gaat slaan, dan loopt alles beter door. Anders sta ik voor de kat zijn ***  te wachten.


3. Dat mensen je rechts in gaan halen terwijl je zelf eigenlijk al 20 km te hard rijd om de auto voor je te kunnen inhalen. Je hoeft echt geen 150 te rijden op de snelweg hoor, en als ik die auto voorbij ben ga ik heus ook weer naar rechts, maar rechts inhalen vind ik echt onbeschoft.


2. Dat mensen 60 rijden waar je 80 mag. Nee ik ben op zich niet ongeduldig maar je houd op deze manier gewoon iedereen op en veroorzaakt een file die niet nodig is. Rij gewoon 80 als je 80 mag. It's not that difficult. Ik vind het nog irritanter als mensen op de linkerbaan te langzaam gaan rijden. Dan kan je niet eens inhalen en haal je bijna per ongeluk al rechts in omdat diegene op de linkerbaan gewoon echt te langzaam rijdt. dan moet je rechts de hele tijd inhouden omdat je hem anders inhaalt. AAAHRG stom!


1. Mensen die overduidelijk alle regels overtreden en dan alsnog hun middelvinger naar jou gaan opsteken of met hun hoofd zitten te schudden alsof jij degene bent die niet kan rijden. Deze mensen hebben echt hun rijbewijs bij een pakje boter gekregen, en hun hersenen waarschijnlijk ook. ik zou denken, steek maar wat meer energie in je driving skills in plaats van je non verbale communicatie want die is zo te zien prima in orde.

 

Deze blog maakt deel uit van onderstaande challenge!

Mijn andere top 10 Blogs

Treinirritaties

Mijn 10 grootste treinirritaties.

Vrienden Uitnodigen

Meld je ook aan bij Yoors.