Weggeefgroep 2.0

Weggeefgroep 2.0


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren plaatste ik al een prachtig serviesje dat ik gewonnen had op de weggeefgroep in mijn dorp. Maar vandaag heb ik wederom wat gewonnen. Namelijk een rood kastje op wieltjes! Ben er super blij mee. Zat er aan te denken om mijn boeken of puzzels in op te slaan. Zou er bovenop genoeg ruimte zijn om een puzzel van 1000 stukjes te maken? nouja, daar ga ik achterkomen in ieder geval. Zit er ook aan te denken om hem een ander kleurtje te maken of een beetje op te pimpen. Wat denken jullie. Welk kleurtje? hoor het graag in de reacties.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk kastje heel handig
| 21:45 |
De kleur zou ik laten afhangen van de rest van de kamer waar je dit kastje wil zetten.
Hangt van de stijl van je huis af en zo.
Kan zijn dat deze rode kleur al perfect past, dat is moeilijk in te schatten. Veel puzzelplezier!
| 08:17 |
Ik zou er niets aan doen.
| 11:33 |
Leuk kastje. De puzzel betwijfel ik maar ben benieuwd of het lukt.
| 11:52 |
Lastig bepalen . Maar wit past vaak wel overal.
| 19:19 |
Ik zou het ietsje minder glossy maken, misschien retro kleur, grijs-grauwachtig of zoiets, of crême, ecru-kleur :-)
| 17:04 |
Leuk, ik zou hem wit maken ;)
| 16:16 |
Wat mooi zeg
| 16:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen