Wortelpunt operatie...

Wortelpunt operatie...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmiddag ben ik bij de tandarts geweest omdat ik last had van een kies wanneer ik kauwde. Ook was s'avond het tandvlees vaak opgezwollen. Dit leek mij niet helemaal oke en aangezien ik al eerder iets soortgelijks had gehad, had ik mezelf al gediagnosticeerd met een wortelpuntontsteking. Toch leek het mij slim er even iemand naar te laten kijken die er verstand van had. Dus toen ik bij de tandarts aankwam en mijn verhaal deed herkende hij het alszijnde een wortelpuntontsteking ( no kidding). Voor de zekerheid wilde hij ook nog even een foto maken. Hierop was geen ontsteking te zien maar wel een raar misvormd worteltje, en aangezien het wel dik was ging hij ervan uit dat het toch echt een ontsteking moest zijn of aan het worden was. Hij heeft meteen het ziekenhuis gebeld om een afspraak te maken ( als je tandarts belt krijg je schijnbaar voorrang) en nu moet ik dus 23 februari onder het mes en gaan ze mijn verschrompelde worteltje wegsnijden. Helaas ben ik hier niet voor verzekerd dus het zal nog een duur grapje worden ook ( geloof rond de 250 euro) dus mag nog even flink door yoorsen. Bahbah.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sterkte met de behandeling en sterkte met de rekening.
| 16:35 |
JE gauw verzekeren ervoor dan.
| 10:11 |
Oei niet leuk!
| 23:16 |
O bah, kiespijn is sowieso heel naar, veel sterkte
| 21:59 |
Niet leuk. Sterkte ermee
| 20:48 |
Sterkte! heb ik nog nooit van gehoord... is het wat anders als een wortelkanaalbehandeling? die heb ik wel gehad (en nog geen gaatje...), maar gewoon bij de tandarts en niet in het zhuis...
| 20:20 |
nee is niet hetzelfde, meestal ontstaat dit juist na een wortelkanaalbehandeling omdat ze dan niet helemaal bij de wortelpunt zijn gekomen en die dus nog heel ver weg ergens zit te ontsteken.
| 10:58 |
Aha... oke
| 11:05 |
Beterschap en sterkte. Bij een röntchenfoto ontdekte mijn tandarts ooit een soort van hap uit een wortel van een kies. Heel vreemd gezicht. Alsof ik een harde klap zou hebben gehad, volgens hem. Maar voor mij zag het er uit alsof er kleine beetjes uit gehapt waren. Enfin. De kies moest er uit. Maar. Door de kaakchirurg want áls de wortel zou breken en achterblijven, moest 'ie daar meteen operatief verwijderd worden. Nou ik kneep 'm wel effe maar gelukkig was snijden niet nodig.
| 20:08 |
Ai das niet best . Sterkte.
| 20:03 |
Duur, en vooral ook vervelend. Sterkte ermee!
| 19:01 |
Oef heftig.. Succes en sterkte!
| 18:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen