Yoors Breakweek.

Yoors Breakweek.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Hallo yoorsies,

Ik heb deze week voor mijzelf ingelast als yoors Breakweek. Dat wil zeggen dat ik niet veel op yoors zal zijn omdat ik de hele week tentamens heb. Wel zal ik elke avond het gevolg van de gebarentaal erop zetten!


Tot volgende week!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes met je tentamens! Zelf heb ik ook tentamens maar valt het leren nog wel mee
| 15:09 |
Ik hoorde gister dat een van mijn tentamens ( waar ik me al kapot voor geleerd had) voor mij niet doorgaat omdat ik me niet goed had ingeschreven. Had schijnbaar via een of ander (onzichtbaar) vinkje mijn inschrijving nog moeten bevestigen en dan zou ik er nog een mailtje over moeten hebben gehad. Je moet het de mens natuurlijk ook niet al te gemakkelijk maken he. Moet nu dus wachten op de volgende periode voor ik mijn toets kan doen. Echt heel balen.
| 15:13 |
Wow dat is zo vervelend!! Vooral omdat je geleerd hebt. Bij ons gaat het net zo. Niet i geschreven is volgende periode maken en weg is je herkansing... succes dan nog maar!
| 15:24 |
Nee bij mij is gelukkig niet mijn kans weg omdat mijn docent zegt dat het vaker bij deze toets misgaat met inschrijvingen ( joh misschien een idee om er wat aan te doen) dus daarom heeft ze geen verplicht blok aan de toets gekoppeld! dus heb echt geluk.
| 15:28 |
Dat scheelt wel maar wel stom dat je nu een periode moet wachten
| 15:45 |
Ja klopt, was er gister ook even flink zuur van.
| 15:55 |
Heel leuk, ben benieuwd :-)
| 20:40 |
Heel veel succes met je tentamens.
| 15:20 |
Dankjewel allemaal. Zal volgende week of de week erna wel laten weten wat voor cijfers ik gehaald heb! Aan de support zal het niet liggen.
| 14:35 |
Veel succes met de tentamens.
| 14:30 |
Succes met studeren.
| 13:40 |
Succes deze tentamen week
| 12:02 |
Veel succes met je tentamens!
| 11:28 |
Succes met je toetsen !
| 11:15 |
Veel succes deze week en tot snel maar weer ;-)
| 11:10 |
Veel succes met je tentamens!
| 10:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen