Mag ik mij even voorstellen.

Mag ik mij even voorstellen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben de laatste tijd nogal creatief op internet en houd ervan wat te doen met Inkscape en ook wel eens was ik soms op Queeky, ik houd van geschiedenis en ik volg met interesse de huidige ook politieke meningen. Daarbij wil ik echt wat meer weten, ik beken hierbij ook dat ik traumatische ervaring had ongeveer 5 jaar geleden toen ik begon te beseffen dat de pers ons belogen heeft o.a.over 9/11(+WMD) ook kijk ik dus haast geen pulp-tv meer, ik vind dat in toenemende mate tenenkrommend. Vind het ook leuk om een blog te schrijven, het is dan een speurtocht om documentatie te zoeken als het om iets belangrijks gaat.Dit is tot zover wat voor mij betreft de info is over mij.

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Ik ben benieuwd naar je geschiedenis blogs :)
| 21:59 |
Ik kijk uit naar meer van jou blogs
| 19:13 |
Er wordt over bizar veel meer gelogen.
| 19:02 |
Ik volg je al. Nogmaals welkom op yoors! :)
| 17:44 |
ik ben benieuwd naar je geschiedenis blogs en politieke artikelen!
| 17:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen