7 daags ECG onderzoek.

7 daags ECG onderzoek.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo inmiddels bezig met dag 5 van mijn ECG onderzoek, dat bestaat uit 5 plakkers op je borstkas en ribben en een klein kastje dat alles registreert en een dagboek voor activiteiten en eventuele klachten (die kolom is nog leeg) !

Het valt gelukkig mee met de allergie tot nu toe, ook deze hypoallergene plakkers jeuken vreselijk en de huid eronder is rood en verweekt, maar tot nu toe nog niet open geen wondjes zoals de vorige keer. Afwachten of ik het red tot donderdag ochtend dan mag alles eraf.

Gelukkig kreeg ik drie sets reserve plakkers mee om te kunnen vervangen, dus loskoppelen en wel even snel douchen dan de plakkers weer opplakken en de elektrodes weer aansluiten. Ik kreeg er een heel handig schema bij hoe het aangesloten moest worden alleen kloppen de kleuren op het blad niet met de kleuren van mijn elektrodes. Een geluk dat ik een foto had gemaakt voor het geval dat ik zou gaan twijfelen.

Het valt allemaal wel mee alleen de nachten vind ik moeilijk want ik slaap slecht en nog slechter met dat ding om, het duwt in je ribben als je erop ligt en soms lig ik op het kastje en dat is ook niet lekker. Gebroken nachten dus!

Maar ja die gaan ook weer voorbij en dan heb ik wel zekerheid of er nu wel of niet iets aan de hand is met mijn hart!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
t Zijn van die dingen.. nog ff volhouden he
| 11:18 |
Mooi, het schiet al op, sterkte nog even.
| 20:25 |
Sterkte voor de komende dagen.
| 16:28 |
Ik denk dat je jouw manier van leven dan ook drastisch moet gaan veranderen , dat is toch voor je hart ,neem ik aan?
| 13:41 |
Succes met de laatste loodjes!
| 10:07 |
Nachts iets bij en op je dragen is lastig maar wennen. Zo 5 weken continu en 6 keer 2 dagen een chemofles gedragen.
Hopelijk komt er iets uit waar je iets aan hebt.
| 08:25 |
Dat hoop ik ook Albert en inderdaad het is lastig wennen maar soms heb je geen andere keuze he!
| 09:10 |
Is niet anders zeiden we in Nederland, hier in Portugal : a Vida.
| 09:12 |
Komt toch heel wat bij kijken dus.......... maar het is helaas wel nodig om inderdaad erachter te komen hoe het met je hart is. Heel veel sterkte nog de komende dagen en voor je het weet is het donderdag!
| 08:13 |
Ja het gaat inderdaad best snel!
| 09:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen