×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors








Toilet prikkelen en groene plantjes!


Het is een drukke week. En inmiddels is het voor mij zo dat wat ik niet opschrijf ook niet bestaat en vergeten wordt! Dus mijn agenda is vol gekriebeld, ja ik heb nog zo een ouderwetse waar je gewoon in kunt schrijven en daarbij op mijn bureau een notitie boekje met een to do list die ik kan afstrepen.

Naast dat wat medische dingen moet regelen en moet solliciteren besloot ik vandaag ook weer een blog op yoors te zetten! Maar waarover was de vraag want ik had niet zomaar een goede ingeving voor een onderwerp!


Buiten vallen de eerste herfst blaadjes al van de bomen lijkt het en dat is voor mij veel te vroeg!

Maar de spanning stijgt ook binnenshuis, want volgende week wordt onze meer dan 30 jaar oude toilet gesloopt en komt er een nieuwe!

Een oudje dus mooi in de dezelfde kleuren als de kikker in mijn vijver. Een donker groen vloer en licht groene tegels (en nee ik ga geen foto plaatsen van mijn oude wc).


Daar zie ik dus als een berg tegenop dat slopen en weer opbouwen, en vooral 7 werkdagen zonder toilet! We lossen dit op door de caravan tijdelijk op de parkeerplaats bij ons huis te zetten zodat we toch van een wc voorzien zijn want ons huis heeft er maar een!

Wat heb ik daar op het moment spijt van, niet wordt het s'nachts steeds moeilijker met mijn stijve dystrofie pootjes de trap af te gaan naar beneden. Maar nu moet ik ruim een week zelfs door de tuin naar buiten, sleutel en schoenen zoeken om ach ja je begrijpt het wel!

Maar goed dan heb ik er wel wat voor terug een mooie zwart/grijs/witte toilet met echt alles nieuw en kunnen we er weer 30 jaar tegenaan!


Ik heb weer een lekker bonte colsjaal klaar, die gaat in de doos voor de verkoop!


Verder haak ik ook nog vrolijk aan mijn alegria project verder!