×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
CRPS en mijn mogelijkheden.

CRPS en mijn mogelijkheden.


Pff dit is wel moeilijk arts 1 : De gevolgen van de scheefstand van je voet moeten we aanpakken met fysiotherapie, volgens haar kunnen we aan de scheefstand zelf niets doen. Maar aan de gevolgen wel, spierpijn van mijn knie tot aan mijn ribben door fout lopen.

Dus naar huis met een verwijzing voor de fysio.

Op de pijnpoli vervolgens wordt me geadviseerd om vooral geen fysio te gaan doen het zou de klachten kunnen verergeren (jammer genoeg verergeren sommige behandelingen op de pijnpoli mijn klachten ook) nee advies hier is ga naar een auto manueel arts.

De arts Orthomanuele Geneeskunde behandelt deze problemen met correcties aan gewrichten dus door een soort van botjes en botten weer op hun plek te zetten door te "duwen". 

Ook hier heb ik al ervaring mee en ik weet dat het erg pijnlijk is en dan een paar weken goed gaat en daarna weer de boel scheef gaat staan en ik terug bij af ben, en bovendien is CRPS een aandoening van het zenuwstelsel en verwerken van pijnprikkels en dat geeft me dan ook weer twijfels.

De revalidatie arts was daarna aan de beurt (ook typisch dat ik al die afspraken opeens op twee dagen bij elkaar had staan, maanden en weken geleden gemaakt) twijfelt er ook sterk aan en geeft aan dat er geen onderzoek is dat aantoont dat behandelingen van Orthomanuele artsen helpen bij CRPS. Is wel overtuigd dat fysio hulpzaam is bij CRPS.

HELP wat nu dan, de revalidatiearts bied me aan om het revalidatie traject opnieuw op te starten en te kijken of ik weer terug kan komen naar symmetrisch lopen, dat doe ik nu niet ik loop mank door de scheve voet en de pijn. We maken wel de afspraak dat als dit niet lukt we een andere traject in gaan in het Ziekenhuis in Maastricht met een andere methode.

Dan zit je daar en moet je een beslissing nemen, ik heb haar aanbod voor een nieuw revalidatie traject aangenomen, puur omdat het vorige keer (tot ik de grote zwarte hond genaamd depressie tegenkwam) wel goed heeft geholpen en er een team van ergo en fysio en psychologen is waar je indien nodig mee samenwerkt.

Dus ik ga ervoor alle papieren zijn al ingevuld en kunnen dadelijk op de bus, terug de mallemolen in!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
t Voordeel van jouw keuze is natuurlijk wel dat je actief  voor en met jezelf en anderen bezig gaat/bent drukke periode, maar door de pijn niet in die dode hoek weer terecht komt- heel veel sterkte hiermee 
29-03-2018 09:25
29-03-2018 09:25 • Reageer
The Original Enrique
Wat een gedoe zeg, zeker als men niet op 1 lijn zit wat betreft behandelingen! Sterkte en succes, je hebt vast de goede keuze gemaakt!
28-03-2018 22:51
28-03-2018 22:51 • Reageer
Hans van Gemert
Wel handig dat ze het allemaal zo eens zijn met elkaar .... not. In een omgeving waar een heel team toeziet op de effectiviteit lijkt me dan inderdaad de beste keuze
28-03-2018 16:28
28-03-2018 16:28 • Reageer