×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDaar gaan we weer.

Daar gaan we weer.


Heel de winter heb ik er geen last van, ik stop mijn sleutels in mijn jaszak en ik weet altijd (nou bijna altijd) waar ze zijn. En nu hebben we een paar dagen warm weer gehad en geen winterjas aan dus en ja hoor daar gingen we weer, gisteren voor het eerst weer mijn sleutels zoek.

Geen jas en geen broekzak en bij binnenkomst enthousiast begroet door mijn hond, mijn handtas hing aan de haak (ook vaste plek anders ben ik die ook de hele tijd kwijt) maar mijn sleutels waren niet te vinden.

Gezocht in het hele huis, en zelfs in de container omdat ik wat rommel weg had gegooid nee niet te vinden. Niet in de serre, woonkamer, keuken ik heb zelfs in het washok gekeken. Terug naar de auto nee die was op slot.

Uit wanhoop gevraagd aan mijn man zoek mee aub, die loopt de gang op en vind ze binnen 2 minuten. Ik had mijn aankopen van het kruitvat op de trap gezet om mee naar boven te nemen en daar lagen ook mijn sleutels bij!

Opgelucht dat hij ze had gevonden, en meteen de preek leg ze ook altijd op dezelfde plek neer! Hij heeft gelijk, dus nu moet ik op zoek naar die vaste plek. Ik wil niets waar het te zeer in het zicht hangt vanaf buiten en toch iets kort bij de deur.

Dus nu staat op de bar van de keuken een oude houder waar je eigenlijk mokken aan hangt en daar hangt mijn sleutel en een schaar en een kleine zaklamp aan, alle drie dingen die een vaste plek nodig hebben in ons huis.

En nu maar hopen dat ik geen stress meer ga hebben van het zoeken naar mijn sleutel!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!