×

Yoors


Inloggen
×

YoorsDat gebeurd mij nu weer.

Dat gebeurd mij nu weer.


Dat gebeurd mij nu weer, ik rij van huis weg om even een boodschap te doen en als ik het dorp in rij naar de grote weg kom ik daar twee drempels tegen met voorrangsborden waar het netjes op geregeld is wie voorrang heeft! Je weet het vast nog wel de witte pijl heeft voorrang en de rode moet wachten.

Daar kom ik op de eerste drempel al een idioot tegemoet die met zo een vaart me de voorrang ontneemt (ik ben de witte pijl) dat ik hard moet remmen en schrik en nadat ik de drempel en wegversmalling heb genomen zit aan de andere kant een meneer met zijn hoofd te schudden en trekt zijn schouders naar me op alsof hij wil zeggen wat was dat nou!

Ik rij verder naar de volgende drempel waar ik ook voorrang heb en op het moment dat ik op de drempel kom neemt van de andere zijde ook een meneer de drempel en beide remmen we keihard (fuck wat een pijn aan mijn voet) en beide staan we stil en denk ik dat we elkaar net niet hebben geraakt zo voelt het.

Meneer wappert met zijn handjes en gebaard dat ik achteruit moet zetten, wacht ff ik heb voorrang. Ik wijs naar het bord aan mijn zijde en wapper vrolijk terug. Nou meneer blijft wapperen en lijkt niet te willen wijken, maar ik heb tijd genoeg ik ook niet!

Deze keer niet ik ga al zo vaak aan de kant en ben sociaal in het verkeer, en dat ik me erg pijn heb gedaan werk ook niet mee aan mijn instelling. Inmiddels staan er auto's achter hem en mij en stapt meneer uit en maant me opzij te gaan want anders. Ik maak het raampje een klein stukje open en zeg hem ik heb voorrang en jij niet ..... dus jij gaat voor mij opzij zoals het hoort ga eens op het bord kijken idioot.

Ik zit in de auto met mijn armen demonstratief over elkaar als een jonge man naast mijn auto komt staan en zegt je hebt gelijk niet toegeven. Inmiddels stapt mevrouw uit de auto en probeert hem terug in de auto te duwen maar hij word verbaal ook lastig naar mij toe en ik maak de raam open en roep "Ik bel de politie wel even, want dit is nu een hele verkeersopstopping door u gedrag en ik laat me niet uitschelden!".

Meneer stapt snel in de auto en mevrouw misschien nog sneller en er moeten een paar auto's achteruit  maar hij gaat van de vluchtheuvel af en rijd via de berm en het fietspad luid toeterend langs de wegversmalling door en hij schud met zijn vuist naar me en eigenlijk voel ik me best onveilig en akelig maar de adrenaline raast door mijn lijf.

Deze keer krijg ik mijn voorrang en we rijden in een best lange rij langs de wachtend auto's de meeste mensen glimlachen of zwaaien even een enkeling kijkt boos en dan is de rij al te einde en kan ik rustig doorrijden met de rest achter me aan.

Ik mopper nog een keer asociale @#%*%# en ga op weg voor mijn boodschappen! En mij hart dat gaat tekeer wil je niet weten!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!