De man met de hamer.

De man met de hamer.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het ging allemaal zo goed en ik had een fijn weekend gehad. Oke is had meer pijn en meer vocht in mijn voet en mijn been maar gezien de activiteit en de warmte vond ik dat vrij logische.

Gisteren morgen toch maar gewoon aan de slag gegaan en een wasje gedraaid en naar de fysio geweest. Nog wat stappen van mijn symmetrisch lopen doorlopen en dat afgerond en daarna 10 minuten op de loopband, ik loop weer een heel stuk beter volgens de fysio en dat hoop ik want ik heb er ook hard voor geoefend. Afgesloten met wat strekoefeningen en daarna even een bezoekje bij mam.

Thuis gehaakt en samen met mijn man die vanwege het warme weer wat eerder thuis was gekookt en gegeten, het ging maar allemaal net de pijn werd steeds heftiger en mijn bed riep om 19.00 uur al op me. Veel pijn en doodmoe, en daar zit een letterlijk pijnpunt.

Uitbehandeld op de pijnpoli, niets helpt tegen mijn dystrofie pijn en dus ook niets in huis behalve paracetamol en arcoxia en dat helpt niet, mijn been een brandende mierende kloppend klomp vlees waar ik niet wist waarnaartoe ermee!

De telefoon gaat en een twee lieve vriendinnen vragen of ze even langs kunnen komen en mijn man sociaal en gezellig als hij is zegt meteen ja natuurlijk! Bij mij kwam op dat moment de man met de hamer, ik stortte in probeerde het niet te laten zien aan mijn man. 

Vroeg hoe laat zijn ze hier dat duurde nog een uurtje mijn hersenen op over-toeren wat moet ik nu doen ik kan dat niet aan op het moment het is me teveel, ik wilde in bed kruipen en huilen.

Ik heb daar op dat moment een keuze gemaakt hoewel ik het niet leuk vond heb ik ervoor gekozen om me terug te trekken en naar boven te gaan. Dat heb ik ook mijn man gezegd en hij zat beteuterd te kijken toen ik het hem zei. Hij snapte er niets van.

10 minuten later kwam hij even boven om te vragen wat er nu was, toen kwam bij mij de man met de hamer en sloeg me ondersteboven. Mijn man ziet mijn pijn niet, anderen denken dat het zoveel beter gaat omdat ik niet meer mank loop (geleerd op de revalidatie) maar er is niet minder pijn, er is juist meer pijn. Hoe mijn voet er uitziet en wat ik voel ik niet naar verhouding. En dan zou je graag wat van pijnstilling slikken maar er is niets dat helpt, alles geprobeerd geen resultaat!! 

Ik heb huilend geprobeerd mijn man uit te leggen wat er was en waarom ik het niet meer aan kon, hij was er stil van en wist ook niet wat te zeggen op dat moment. App me als je iets nodig hebt of als ik moet komen. Hij is naar beneden gegaan en ik ben op bed blijven liggen.

Mijn nacht is gebroken geweest en ik heb wat hazenslaapjes gedaan, nu ben ik doodmoe en de pijn is onverminderd. Ik ga dadelijk mezelf Reiki geven en hoop dat dat verbetering brengt en dan dan begin ik toch aan mijn dag en probeer die man met de hamer die hier toch nog rondwandelt de deur uit te werken!

 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik las het verhaal van Diaantjeslife met de link naar jouw verhaal...wat heftig allemaal... 
Goed van je , hoe moeilijk het ook is, dat je je eigen grenzen aan geeft.  Ik wens je heel veel moed en kracht.
| 05:56 |
Oei, heftig! Heel veel Sterkte!!
| 15:41 |
1 van mijn familieleden heeft ook een ziekte, waarbij chronische vermoeidheid 1 van de symptomen is.
's Morgens is zij op haar best en wij weten allemaal dat we
a) geen 'lange termijn afspraken' met haar moeten maken (niemand kan aangeven hoe zij zich overmorgen of volgende week zal voelen)
b) eerst aan haar man moeten vragen hoe het nu met haar is, daarna aan haar zelf of ze het fijn zou vinden als we even langs komen.
c) geen 'lange tenen gedrag' moeten vertonen als ze aangeeft 'nee vandaag niet'.

Ik wens je veel sterkte en hoop dat de reiki helpt.
| 06:22 |
Dank je wel en goede afspraken!!
| 06:53 |
Dat niet iedereen weet wat reiki is en ook waar dat het niet altijd zuiver wordt ingezet.. t verschilt vanuit welke bron geput.. Reiki is fijn..punt uit! Ikzelf heb er altijd veel baat mee gehad... maar voor de pijn niet nee..heel veel sterkte verdikkeme t si niet leuk meer soms he
| 14:05 |
Vooral luisteren naar het eigen lichaam en geen paardenmiddeltjes gebruiken als reiki, ze duren maar kort en je hebt er geen echte baat van!
| 13:01 |
We hebben al een verschillende mening over wat een paardenmiddel is: 
Volgens van dale : paar·den·mid·del (het; o; meervoud: paardenmiddelen)
1
krachtig werkend geneesmiddel 
2
uiterste wanhoopsmiddel

En wat de werking van Reiki betreft ben ik vanuit mijn eigen ervaringen met Reiki het niet met je eens!

Maar dat je vooral naar je eigen lichaam moet luisteren dat ben ik roerend met je eens!
| 18:17 |
Wat lijkt mij het toch zwaar, altijd die pijn. Je man leeft nog met de hoop dat het over gaat, gezellig vore hem dat bezoek, al zullen ze jouw gemist hebben.
| 08:38 |
Een nare gast, die kerel met die hamer. Sterkte en beterschap!
| 07:19 |
Dank je Hans!
| 07:21 |
Wat herkenbaar........... je verhaal raakt me enorm 😞 De buitenwereld, inclusief partners, staan er inderdaad soms niet meer bij stil. Jij doet hetzelfde als ik, we gaan door. Jij hebt geleerd op de juiste manier te lopen en dus denkt men dat je geen pijn hebt............. Ik snap de buitenwereld wel hoor, maar het is voor mensen als jij en ik zo moeilijk om daar juist mee om te gaan. Je hebt er goed aan gedaan het duidelijk uit te leggen en voor jezelf te kiezen. Ik hoop dat de Reiki je zo gaat helpen, want ik gun je zo graag minder pijn. Een fraktie is soms al fijn! Ik heb echt bewondering voor je, want zelfs met al je eigen dingen, help je toch ook nog anderen. Dat weet ik uit ervaring. Dikke knuffel van mij xxx
| 07:19 |
Dank je lieverd!
| 07:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen