Bobble Head.


Ik heb me in het digital design gestort, als jullie mijn voorgaande blogs hebben gezien hebben jullie kennis gemaakt met mijn eerste creaties en mijn nieuwe shop op Etsy. Ik ben erg blij dat ik het weer op heb gepakt en vond het heel grappig dat bij de laatste Yoors update de Yoors headers ook allemaal digital designs bleken te zijn. Ik vraag me dan ook even af wiens designs dat zijn? 

Het grote voordeel van het internet je hoeft maar en zoekterm in te toetsen in google of op Pinterest of Instagram en je kunt volop scrollen door tips en tricks en tutorials. Ik ben nog volop aan het leren, maar als het goed is blijft een mens leren dus dat is oke.

Via een van die posts kwam ik bij het freeware programma inkscape uit, geweldig maar daar moet ik even mee leren omgaan! Ik heb al wat tutorials bekeken en om te oefenen gewoon een afbeelding gezocht en die digitaal gemaakt met de kennis die ik nu in huis heb en aangepast naar wat voor mij op dat moment mijn inspiratiebron was.

digitaldesign
digitaldesign

En zo werd Mabel Pines de inspiratie voor mijn eerste Bobble-head: Dog lover omdat mijn lieve schat op dat moment lekker opgerold op de stoel naast me lag! Dit was al heel leuk om te doen maar daar heb ik het niet bij gelaten in de dagen daarna heb ik het gewaag: ik heb mezelf gebobbeld. Haha is dat wel een echt woord, boeit niet is wel een leuk woord!

digitaldesign

Dus met de kleren die ik die dag droeg en mijn eigen (ik loop bijna op niets anders sinds mijn aanrijding) sportschoenen. Mijn eigen kapsel en mijn bril. Oogkleur aangepast en zie hier mijn eigen bobble-head.

En natuurlijk als echte zeemeermin sta ik natuurlijk aan het strand!

Misschien... bedenk ik me net moet mijn volgende creatie maar een zeemeermin worden!

#digitaldesign #bobblehead