Mijn zeeschildpad!


In mijn tocht door pinterest op zoek naar leuke idee om iets te maken met mijn zeeglas vond ik een paar afbeeldingen van een schildpad gemaakt van zeeglas en een schelpje. Dus ben ik zelf ook aan de slag gegaan en heb mijn eerste schilderijtje gemaakt.

Het was nog wel een toer want de secondelijm had de warmte niet zo goed overleeft en bleek te lekken. Gevolg lijm overal en een schelp vastgeplakt aan mijn vingers. Gauw mijn handen gewassen maar dat was te laat. Ik heb twee dagen met een lijmlaag op mijn vingers rondgelopen. Heel irritant want het beïnvloed het gevoel in je vingers!

Maar goed mijn eerste zeeschildpad is er!

Nu de foto zo groot voor me op het beeldscherm staat zie ik overal te veel lijm zitten. Lol lijkt een beetje op de glinstering van water. Komt dat goed uit  :)

Ik heb nog een voorraadje schelpen en nog kilo's zeeglas en zodra er nieuwe lijm is  ga ik me wagen aan nummer 2.

Foto © Sonja

Wat is zeeglas?

Wat meer uitleg over zeeglas en hoe het ontstaat!