Op vakantie naar Gran Canaria. (#durftevragen)


#durftevragen Over een aantal weken gaan ik en mijn man op vakantie. Een weekje naar Gran Canaria.

Mooi hotel geboekt en hoewel we vooral voor onze rust en om onze batterij op te laden gaan, hebben we ook een auto gehuurd om er ook eens op uit te kunnen gaan! Dus nu is mijn vraag aan jullie: wie is er al eens geweest en kan ons tips geven wat betreft #uitstapjes?

Daarbij moet ik wel rekening houden dat veel en lang lopen, klimmen e.d. niet mogelijk is en ik regelmatig even moet kunnen gaan zitten. Liefs ergens waar ook nog hulpmiddelen aanwezig zouden kunnen zijn. (in Nederland zie je bij veel parken bijvoorbeeld rolstoelen voor algemeen gebruik).

Helemaal te gek zou het zijn als ik wat zeeglas zou kunnen vinden om toe te voegen aan mijn collectie! ev

Eventuele tips ga ik natuurlijk toevoegen aan de blog!

#durftevragen#grancanaria#uitstapjes#ontspanning#seaglassbeach


Via het reisbureau: Deep Sea : The largest curved aquarium in the world:

https://www.poema-del-mar.com/en/ 

 

Zelf een #durftevragen plaatsen, DIY tips, schrijfuitdagingen en een heel gezellige groep bloggers, dan volg deze link en meld je gratis en vrijblijvend aan op Yoors! See you!