Hotmail stress #durftevragen


Gisteren kreeg ik op hotmail een bericht dat ik mijn wachtwoord moest vernieuwen, mooi maar door alle stress weet ik mijn oude wachtwoord op dat moment niet meer en ik duw op wachtwoord vergeten. Ik heb geen toegang meer tot het herstelaccount dat verschijnt dus vul ik een ander in en krijg vervolgens een shitload aan vragen te beantwoorden om te bewijzen dat het mijn account is. Geen probleem mee! Mijn account wordt geverifieerd via het andere email adres ik wijzig mijn wachtwoord log uit en weer in en was gisterenavond blij dat ik weer in mijn mail kon.

Net wil ik een mail beantwoorden die ik had opgeborgen in de map die ik aangemaakt had voor mijn tantes zaken en wat tot mijn echte grote horror alles weg! In geen van mijn mappen zit nog een bewaard mailtje alles weg. Alle mappen staan er nog wel maar ze zijn leeg geen mails!

Op mijn pc is alles weg zie ik net maar open ik mijn mailbox op de telefoon staat alles er nog..... voor nu!

Ik word hier dadelijk echt helemaal gek, Ik kan wel janken!

Heeft iemand tips? HELP!!!!!

UPDATE: Waarom weet ik zelf niet maar via outlook zijn al mijn mails weg, zojuist heb ik ingelogd via de website van Hotmail zelf en dan krijg ik gewoon mijn mail weer te zien! Pak van mijn hart! Nu is het volgens Dewaputra wachten tot outlook weer met de hotmail server synchoniseert!

#email#durftevragen#stress#Help