×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Forever 21.

Forever 21.


Net was ik de was aan het doen en hing een jasje op van mijn dochter met op het etiket de tekst "Forever 21" mijn eerste gedachte was nee zou ik niet willen!

Voor altijd 21 dan kwam ik niet verder dan samenwonen met mijn schatje, een matras op de grond van de slaapkamer en een bank en eettafel van een neef gekregen die alles nieuw had gekocht.

Dan zouden we ons huis niet kopen en we zouden niet trouwen en niet op reis naar America gaan. Nee voor mij geen Forever 21.

Ik zou niet kunnen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en te bevallen van twee geweldige kinderen en al die huisdieren die ik dan zou moeten missen.

Ik zou geen super feest kunnen geven als ik 50 werd en ik zou niet in ons bootje kunnen varen. Ik zou onze groeiden familie en vriendjes en nieuwe vrienden missen.

Ik bedenk me net dat het gelukkig alle fijne dingen zijn die me nu het eerste komen boven drijven, maar ik had ook nog geen afscheid hoeven nemen van mensen die me dierbaar zijn!

En ik zou ook nog geen kwaaltjes hebben en de overgang zou nog ver weg zijn!

Man wat zou ik veel missen als ik voor altijd 21 zou zijn, nee en ik wil het nog altijd niet. Elke levensfase heeft zijn charme als je ze maar wilt en durft te zien, en ja hoe ouder je word hoe meer kwaaltjes er vaak komen maar met ouderdom komt vaak ook wijsheid en inzicht en berusting. Natuurlijk is dat niet voor iedereen hetzelfde en zijn er mensen die best voor altijd 21 zouden willen zijn, nou ik niet!

Nou nog een paar dagen dan wordt ik 51 en soms voel ik me 18 en sommige dagen 80 maar kom maar op met die nieuwe jaren dan ga ik mijn best doen er iets mooi's van te maken!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
DiaantjesLife
Wat heb je dit prachtig verwoord en ik ben het helemaal met je eens! Ik zou ook niet forever 21 willen zijn. Ik mag in juli 52 worden en ik geniet van elk jaartje erbij, al het moois wat op mijn pad komt en ja, daar horen ook verdrietjes bij. Toch is dat goed, lang leve het leven❤️ 
19-04-2018 09:00
19-04-2018 09:00 • Reageer
Ratelaar
ik wil niet terug naar het verleden. ik leef in het heden.  wat geweest is geweest.
19-04-2018 08:10
19-04-2018 08:10 • 1 reactie • Reageer
Sonja
Zoals ik al schrijf het was niet allemaal slecht dus sommige momenten zou ik willen herbeleven en sommige niet, maar aan het verleden kun je niet meer veranderen en de toekomst zelfs vandaag kun je zelf nog vormen!
19-04-2018 08:14
19-04-2018 08:14 • Reageer