Bedrog.

Bedrog.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mij gebeurt het regelmatig dat mensen hun zorgen en zelfs hun levensverhaal met me delen en soms op de meest gekke plekken, in de rij bij de supermarkt of in de wachtkamer van de huisarts. Ik zelf zou op zo een plek niet mijn lief en leed op andere (vreemde) mensen uitstorten maar hun dus wel!

Dit ene verhaal blijft me wel een beetje bij omdat ik zag hoezeer deze mevrouw nog elke dag gebukt ging onder de herinneringen van haar huwelijk.

Haar verhaal was duidelijk ze was door haar man bedrogen en dat leidde tot een scheiding, een vechtscheiding om geld en goederen. Gelukkig denk ik achteraf bleken er geen kinderen te zijn uit dit huwelijk.

Maar mevrouw zag haar ex-man eigenlijk nooit meer tenzij ze er toevallig tegenaan liep, verder was er geen contact meer. Laat die heer nu net door deze winkel heen zijn gelopen met zijn nieuwe liefde en dat alle gevoelen bij mevrouw weer wakker hebben gemaakt, nou ik denk niet dat ze hebben geslapen eerder gesluimerd want ze reageerde nogal heftig.

Alle scheldwoorden en vervloekingen kwamen langs en er kwam een hoop frustratie, boosheid woede en zelfs angst uit bij mevrouw. Ze was boos maar wou ook zo snel mogelijk uit de  winkel, bang voor weer een ontmoeting met die heer.

Wat een mens je op korte tijd kan vertellen als ze maar blijven praten, ik heb haar laten praten en wat mevrouw graag wou een bevestiging van hoe slecht haar ex voor haar was geweest en hoe zwaar ze het heeft heb ik haar niet gegeven. Ik ken het verhaal maar van een kant en blijf dan meestal neutraal in mijn mening zeker aan de kassa bij de supermarkt.

Mevrouw trok nogal wat aandacht van de mensen om haar heen door haar frustratie en woordenstroom. Doordat ze haar boodschappen op de band moest gaan leggen, werd ze even stil. 

Liefs had ik haar gezegd: Mevrouw mag ik u een goede raad geven, zoek hulp laat deze herinneringen uit u verleden u heden en u toekomst niet zo beïnvloeden, u moet een manier zoeken om al deze herinnering en hem een plek te geven en alles los te laten zodat u weer kunt genieten van vandaag en morgen.

Maar die kans kreeg ik niet meer, ik was ook aan de beurt voor mijn spullen op te laden en voor ik het wist was Mevrouw weg met haar karretje.

Ik hoop dat die mevrouw haar weg heeft gevonden met haar herinneringen en emoties, ik denk nog wel eens aan haar (net als vandaag) en vraag me af hoe het met haar is.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ach ja, sommige mensen blijven graag in het verleden hangen.
Misschien om zo aandacht te krijgen?
| 14:43 |
bedrog is een vuile ziekte. men zegt meestal als het gedaan is tussen een koppel van het ligt aan die persoon maar dat klopt niet in een relatie ben je altijd met 2. het ligt niet aan 1 persoon alleen. maar dit is wel een zeer triestig verhaal. ik zou zelf niet weten hoe ik zou reageren in zou een situatie
| 14:48 |
Ik zou nou echt niet neutraal kunnen blijven en haar toch ook op haar verantwoordelijkheid hebben gewezen. Geen bevestiging, maar overdenking. Inderdaad: opdat ze los kan laten en wat kan maken van het nu en de toekomst...
| 10:51 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen