×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hoe voel jij je vandaag?

Hoe voel jij je vandaag?


In mijn depressie ben ik vaak wanhopig op zoek naar hoe ik me echt voel, online vond ik een schema om je gevoelens een kleur te geven en je maand zo kleur en overzicht te geven. Ik had voor mezelf liever een andere layout dus had ik deze voor mezelf gemaakt maar ik ga hem toch delen!

Wie weet help ik er iemand anders mee op weg!

Ik denk dat het wel voor zichzelf spreek positief tegenover negatief qua gevoelens, die ken je een kleur toe en per dag kleur je een bloem in de maand februari. Zo krijg je overzicht over je gevoelens en kun je daarmee aan de slag!

Ik neem eigenlijk aan dat je vanuit de post het schema kunt opslaan, lukt het niet hoor ik het graag!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Sonja
Ik bedenk me net dat je zelfs de blaadjes verschillende kleuren zou kunnen geven als dat nodig is.
31-01-2018 15:13
31-01-2018 15:13 • Reageer
Gingerbread
Wat goed zeg. soms heb ik meerder buien op een dag. Maar dit is miss wel goed om terug kijken dat het misschien wel mee valt als je je wat minder voelt inderdaad. bedankt
30-01-2018 13:16
30-01-2018 13:16 • 1 reactie • Reageer
Sonja
O bij mij gaat het ook heel de dag op en neer hoor maar aan het eind van de dag kun je zelf beslissen wat voor jouw heeft overheerst en dat gevoel en die kleur gebruiken!
30-01-2018 16:13
30-01-2018 16:13 • Reageer