Bloemen Kleurplaat.


kleurplaat

Bloemen.

Ik weet niet hoe het zit met jullie maar ik wil weer bloemen in mijn tuin! In alle kleuren en maten! Ik wil lente en zomer en de zon. Ik ben deze zachte en natte winter zo zat. De eerste viooltjes hebben we gisteren gekocht maar op de rest van de bloemen moeten we nog even wachten! Dus heb ik weer wat geknutseld op mijn pc en deze bloemen kleurplaat gemaakt die geschikt is voor jong en oud!

Deze kleurplaat is door mij gemaakt en vrij voor persoonlijk gebruik! Veel plezier met kleuren! #kleurplaat #kleurplaten #bloemen #colouringpages #flowers #spring #summer #lente #zomer #kleuren

©Dutchie tekst en kleurplaat

Op zoek naar leuke kleurplaten, DIY tips, schrijfuitdagingen en een heel gezellige groep bloggers, dan volg deze link en meld je gratis en vrijblijvend aan op Yoors! See you!