×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Kundalini Reiki.

Kundalini Reiki.


Straks een nieuw avontuur, mijn inwijding in Kundalini Reiki. Zoals het moet met reiki kwam het weer op mijn pad toen het de tijd ervoor was en ik verheug me er enorm op. Reiki 1 en 2 volgens Mikao Usui heeft mijn veel mooie dingen gebracht.

Zelfbehandeling het is mijn EHBO doos die ik overal bij me heb, Reiki wordt doorgegeven via je handen en die "heb ik altijd bij de hand". En anderen mogen helpen met het doorgeven van Reiki, want dat is wat ik doe energie doorgeven en verder niets.

Ik kan niet sturen en bepalen waar het heen moet Reiki stroomt als water over een pad met kuilen en kiertjes en stroomt daar waar het heen gaat en waar het nodig is voor ons hoogste goed. Soms is dat niet wat we willen als eerste maar wel dat wat het hardste nodig is.

Nu een andere Reiki vorm Kundalini, de term kundalini betekent “opgerolde kracht” en komt uit het Sanskriet.  Het verwijst naar een spiraalvormig opgerold energiekanaal onderin het lichaam, bij het wortelchakra in ons energielichaam. Uit de bovenkant van dit spiraal stroomt de kundalini energie omhoog naar ons kruin. Deze energie kan door het hele lichaam stromen en ook door vloeien in het aura. Kundalini energie heeft invloed op alle aspecten van iemands fysieke, emotionele en spirituele leven. Het sturen van deze energie bij een Reiki behnadeling kan zeer positieve effecten met zich mee brengen. Kundalini Reiki is een aanvulling op de traditionele Reiki leer.

Blokkades in ons systeem kunnen ervoor zorgen dat onze energie stagneert. Hierdoor kunnen fysieke, mentale, emotionele of spirituele problemen ontstaan. Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen. De energie die bij Kundalini Reiki vrijkomt kan gepaard gaan met allerlei sterke ervaringen. Hierdoor kunnen blokkades doorbroken worden en onze bewustwording stijgen.

Wanneer de kundalini energie ontwaakt gaat dit vaak gepaard met een gevoel van verbondenheid en kracht. Deze kracht kan fysiek zijn, maar ook mentaal of spiritueel. Het  symboliseert de samensmelting van ons ego / onze ziel met het hogere zelf, ook wel de spirituele bron van ons bestaan genoemd.

Dus ben ik heel benieuwd naar de inwijding vanavond en wat ik ga voelen, al tijdens mijn reiki 1 en 2 inwijding heb ik geweldige dingen mogen ervaren en voelen en ik ben dus erg benieuwd wat ik hier bij mag verwachten.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
Veel reiki gekregen en de kundalini energie ook  ervaren, heerlijk
19-01-2019 19:24
19-01-2019 19:24 • Reageer
Tijs Ven
Heel interessant, zelf heb ik met mijn vrouw een reiki initiatie gedaan, daarna hebben we ons zelf verdiept via het net. En inderdaad we hebben het altijd bij de hand ;) lol
23-05-2018 12:32
23-05-2018 12:32 • Reageer
Encaustichris
Gaaf! Ik heb ook de reiki inweiding ontvangen, maar doe er te weinig mee. Nu ik je blog lees stroom mijn toetsenbord vol, voel ik.....
22-05-2018 10:57
22-05-2018 10:57 • Reageer
HeArt&SoulConnection
Ik wens je een mooie inwijding. Misschien wil je er over uitweiden ? Reiki stroomt altijd en kan zeker (met andere energievormen/kennis etc) van (meer)waarde zijn. Het stroomt altijd . knuff
18-05-2018 17:25
18-05-2018 17:25 • 1 reactie • Reageer
Sonja
Ik had al Reiki 1 en 2 van het gewone Reiki, en ik moet zeggen dat ik niet veel verschil ervaar na deze inwijding, maar het is een proces 2 en 3 volgen ook nog en we zullen het wel zien, we go with the flow!
22-05-2018 07:31
22-05-2018 07:31 • Reageer
DiaantjesLife
Wat ontzettend gaaf dat je dit vanavond mag gaan ervaren. Ik wens je alvast een geweldig mooie avond toe en laat het ook nu maar weer over je heen komen. Je bent een toppertje! 
17-05-2018 14:51
17-05-2018 14:51 • Reageer