Welk boek lees jij op dit moment?


lezen

Tarot

Op het moment lees ik Tarot van mens tot mens van Christiane Renner. Nogal zwaar omdat ik alles een paar keer moet lezen totdat het echt binnen komt. Mijn hoofd is soms net een vergiet maar op het moment hangt er soms ook nog dikke mist en dan lukt lezen niet.

Gewoon omdat me dat wel interessant leek heb ik dit boek aangeschaft en ik heb er ook een set kaarten bijgekocht maar daar doe ik op het moment nog niets mee! Eerst maar eens al die kaarten en hun geschiedenis leren kennen

Maar goed nu ga ik binnenkort op vakantie en wil ik graag iets luchters meenemen voor bij het zwembad.


Ik hou van de Harry Potter reeks en de Lords of the ring en ook van de Outlander reeks. Maar ook Stephen King lees ik heel graag. Dus nu ben ik op zoek naar nieuw leesvoer. Die moet ik op tijd op mijn ipad zetten zodat ik er een paar in mijn koffer kan stoppen! Dus ik moet een keuze gaan maken. Vroeger was dat vaak makkelijker. Dan fietste ik naar de bied en liep daar rond totdat ik een paar leuke boeken had. Tegenwoordig ga ik niet meer naar de bib. Echte "papieren" lezen wordt steeds moeilijker omdat sommige zo een klein lettertype hebben. Maar dat is met de ipad of een e-reader wel makkelijk op te lossen. Maar ik mis het wel het rondstruinen in de bib.

Maar goed wat lees jij op het moment of wat vind je echt een vakantie boek?

#lezen #vakantie #ereader #fantasy #ontspannen #bibliotheek