Luisteren naar je lijf.

Luisteren naar je lijf.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De vraag of opmerking komt nu weer zo vaak op mijn pad dat ik wel weer wakker geschud ben. Ik moet luisteren naar mijn lijf. Ik ben al wakker geschud door mijn Burn-out en Depressie, daar was de boodschap duidelijk, doe eens wat rustiger aan neem niet zoveel hooi op je vork. Maar ook een stukje accepteren van verlies en verder gaan op een andere voor een deel nieuwe weg.

Nu moet ik weer gaan luisteren naar het fluisteren, zodat het niet hoeft te schreeuwen, ik denk dat ik me straks eens de tijd neem om een fijne meditatie te doen en om inzichten vraag.

Maar erachter komen wat je lijf je wilt vertellen is niet altijd makkelijk. Zo kan keelpijn duiden op een probleem in je communicatie of jezelf uiten en kan rugpijn een teken zijn dat je te veel zorgen met je meedraagt en dingen los moet laten zodat je niet meer zo een zware last draagt.

Maar voor jouw kan dat weer een heel andere betekenis hebben, het is jouw lijf en jouw boodschap en jij bent de gene die goed moet luisteren.

Dus wat wil mijn lijf mij zeggen, ik ga luisteren en kijken wat ik hoor! en hoop dat ik dan de wijsheid krijg om actie's te ondernemen die het voor mijn lijf en mij weer beter maken!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Was er maar een handboek dat vertelde wat het lijf bedoelt!
Zo herkenbaar dit
| 11:11 |
jij bent de enige die het beste met jou voorheeft he
| 11:39 |
Mooi dit vervolg op ja
Gek genoeg vond ik mijn burn out ooit als een cadeau, omdat ik toen een hele slag draaide in het leven en beter naar mijn eigen wensen ging luisteren.. zijn de dingen die je doet wel diegene waar je hart naar verlangen?
| 09:17 |
Er zit zeker een kern van waarheid in. Denk maar aan die uitdrukkingen en gezegde lichaam gerelateerd. Iets op zijn lever hebben etc. 
| 08:00 |
Mijn hoofd maakt veel overuren. Maar door een ontspannende massage ben ik weer opgeknapt.
| 07:47 |
Ik zag deze vandaag in een post op Google+:
Boosheid verzwakt je lever
Klagen verzwakt je longen
Zorgen verzwakt je maag
Stress verzwakt je hart en brein
Angst verzwakt je nieren. 

Nog niet verder gezocht in hoeverre dit 'gestaafd' is ... maar er zit misschien een grond van waarheid in.
| 07:46 |
Wel om na te denken waar je op moet letten. 
| 08:11 |
Het is zeker nodig om dit te doen, maar toch ook niet altijd makkelijk.......... ik kan nog steeds niet alles verklaren, blijft een lastig dingetje ons lijf! 
| 07:38 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen