Mijn dilemma.

Mijn dilemma.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds enkele weken ben ik onder behandeling bij een psychologe, Depressie en een burn-out volgens mijn huisarts. Nu zijn we goed begonnen, rust ingebouwd en regelmatiger een meditatie.  Afwisseling tussen inspanning en ontspanning aangepakt, ik ben mooi op weg dus.

Gelukkig kiezen ze ervoor geen antidepressiva op te starten daar sta ik zelf ook niet achter! 

Mijn slaapproblemen (door pijn van de crps) proberen ze te verhelpen met een soort van medicatie die eigenlijk voor een allergie is maar die als bijwerking heeft dat je er heel suf van wordt! nu werkt dat redelijk maar ook best lang door dus al ik in de ochtend auto moet rijden kan ik ze niet nemen, dan ben ik te suf tot een uur of 11.00!

Nu ik ben op weg maar heb het gevoel in de laatste 4 sessies ook niet meer verder te komen.

In ons laatste gesprek gaf mijn psychologe aan dat ik niet kan aan geven wat ik nodig heb, dat is waar ik heb het gevoel muurvast te zitten en weet niet wat ik nodig heb om verder vooruit te komen, en ik hoopte dat zij me daarbij kon helpen.

Schijnbaar niet want ik kreeg te horen dat als ik niet weet wat ik nodig heb zij niet zomaar van alles kon gaan uitproberen. Ik was boos en gefrustreerd en verdrietig, misschien als ik zo duidelijk wist wat ik nodig had zat ik hier nu niet.

Ik voel me stuurloos net als een auto met een kapotte TomTom, nu sta ik hier en hoe kom ik in Gods hemels naam weer thuis!

Ik voel er veel voor om de sessie van volgende week af te zeggen en ermee te stoppen, mijn vertrouwen is weg. Als zij het niet weet hoe moet ik het dan weten?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het zit toch tussen je oren , chemische medicijnen slikken is een weg om erger depressief te gaan worden. gewoon ermee stoppen en gezond gaan eten en drinken en sporten en te gaan lezen /leren . zet je I-phone uit, beter om het in te ruilen voor een mob met intenet ,maar gebruik het alleen om te whatsappen en te bellen.Ik heb zo`n mob. en als ik wegga ,zet ik het uit, ik ga trouwens met de fiets ,als ik dan ergens kom ,dan zet ik het even aan en beantoord eventuele apps, En zet het weer uit.
| 13:37 |
Als jij niet gelukkig bent, kijk naar wat je gelukkig maakt en ga die kant op. Probeer achter je te laten en afscheid te nemen van wat niet gelukkig maakt. Probeer daarbij te accepteren dat je niet op alles invloed hebt.
yoo.rs/carinaschoorl/quote/het-geluk-in-je-leven-is-afhankelijk-van-de-kwaliteit-van-je-gedachten-marcus-aurelius-1513876562.html?Ysid=88522
| 12:59 |
Dat is een lastige. Hopelijk is het ondertussen duidelijk geworden wat je het beste kunt doen. Ik zou zeggen, als het voor jou maar goed voelt.
| 18:21 |
Dan zou ik naar een goede psycholo(o)g(e) gaan! Ook ik heb veel kaf tussen het koren gehad, maar nu een bekwaam iemand. Als ik daar zit en praat over wat ik gedaan heb gisteren of over het nieuws van vandaag, haakt hij abrupt in wanneer hij denkt: 'Hier zit iets'. Vooral als je er zelf al niet meer heen wil zou ik om iemand anders vragen waar je wel een klik mee hebt of kunt krijgen. Bij voorkeur iemand met wat meer ervaring.
| 16:39 |
Ik zou zeggen; als jij je er niet goed meer bij voelt. stop er dan idd mee. Je kan later steeds opnieuw terug gaan.
Mss is het nu even genoeg geweest.
Ik heb het ook gehad bij mijn gespreks therapeut. ik voelde niet direct vooruitgang, maar onbewust zal het wel op de achtergrond nog nuttig zijn geweest.
Ik heb daarna veel gehad aan schrijven, mijn gevoelens en gedachten op papier zetten, en ook meditatie. Het gewoon stil maken in je hoofd. mezelf gaan healen.
Ik heb ook veel gehad aan lezen(over zelfontwikkeling, de kracht van je gedachten, .....), via internet, boeken uit de bib.
En wie weet komt er intussen nog iets of iemand anders op je pad.
Heel veel succes
| 16:08 |
Dank je wel allemaal voor jullie reactie's, ik heb echt wel een soort duwtje in de rug ontvangen, Bedankt :)
| 08:40 |
Ik denk dat een psycholoog er is om samen met je naar de oorzaak te zoeken en samen een oplossing te vinden. Een psycholoog is niet alwetend. Het is een wisselwerking. Misschien kun je tijd uittrekken om eerst bij je zelf na te gaan waar je mee zit. Dat kunnen natuurlijk verschillende dingen zijn, wat een ander niet kan weten.
| 08:27 |
tja, je zou denken dat zij ervoor opgeleid is om jou te helpen, wat raar... en heel vervelend natuurlijk.
| 21:27 |
Natuurlijk ben ik geen psycholoog, verre van dat zelfs! Wat ik ooit zelf gedaan hebt, is opschrijven waar ik mee zat, punt voor punt. Vervolgens ben ik dat gaan wegen, hoe zwaar weegt dat "probleem" en wie kan er wat aan doen? Je zal zien als je dit lukt, je heel anders tegen problemen gaat aan kijken, en uiteindelijk jij de enige bent die bepaalt of het een probleem is, en die er wat aan kan doen. Heel verstandig niet naar de pillen te grijpen, ze maskeren heel goed, maar kunnen geen problemen oplossen. Wat ik probeer te zeggen is, spreek met jezelf, wees realistisch en weet dat je het gaat oplossen! Nogmaals, alles wat ik ben, maar geen psycholoog! Dit is wat mij in donkere dagen er door heen haalt. Attic25, je kan dit!

"Kan ik mijzelf in een spiegel vinden? Zodra je naar buiten kijkt heb je het zicht op jezelf verloren, en blijft wat je ziet buiten jezelf. Wend je blik naar binnen. "
| 15:08 |
Dank je wel marc voor je advies, ik weet dat ik bij mezelf te rade moet gaan om hier orde in te scheppen.
| 15:47 |
Mocht je ooit een oor zoeken om tegenaan te schreeuwen....schreeuw maar tegen mij....
| 16:20 |
Oei schreeuwen daar ben ik niet van je moet me al heel gek maken hoor. Mijn dochter heeft ooit gezegd ze heeft een engelen geduld maar als je te ver gaat gaat ze nucleair. Maar bedankt voor je aanbod, ik heb trouwens al drie blaadjes vol schreven.
| 20:27 |
wahaha..."gaat ze nucleair" :-) Het was ook hypothetisch bedoelt hoor. Soms moet je even je "ei" kwijt!
| 20:32 |
Wat je hier schrijft, heb je dat ook tegen haar verteld?
| 14:37 |
Ja, ze weet dat ik het zo ervaar en hoe ik me voel en het allemaal niet weet wat ik nodig heb, alleen dat ik erover nadenk om ermee te stoppen dat nog niet!
| 14:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen