Naar de huisarts.

Naar de huisarts.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Misschien ben ik verwend maar ik ben gewend dat als ik mijn huisarts bel voor een afspraak ik dezelfde dag of de volgende dag terecht kan voor een afspraak.

Dat is altijd zo geweest. Ik heb er een hekel aan om telkens een andere huisarts te zien of erger nog een HAIO (Huisarts in opleiding, die elk half jaar weer vertrekt er en er weer een nieuwe voor je neus zit) die niet weet wat mijn verleden is, nu beweer ik niet dat de huisarts zelf alles weet maar ze is beter op de hoogte en voelt beter aan wat ik nodig heb!

En om telkens alles te gaan uitleggen en dan nog met een ontevreden gevoel, dat je niet begrepen bent naar huis te gaan vind ik erg vervelend dus vraag ik telkens voor dezelfde huisarts.

Vooral voor klachten die al langer bestaan of terug komen.

Maar in de praktijk waar ik onder behandeling ben werken o.a. twee vrouwelijke artsen en dat vind ik fijn maar het heeft ook zijn nadelen, want ook zij net als ik hebben kinderen en doen aan mantelzorg voor hun naasten (respect daarvoor begrijp me niet verkeerd) maar gevolg is dat ze parttime werken en ik steeds vaker dagen en nu bijna een week op een afspraak met "mijn huisarts" moet wachten.

Nu kan ik wel terug bellen en toch bij een andere arts gaan maar ik wil nu eenmaal liever bij mijn eigen arts! 

Maar gezien ik bijna de hele nacht niet heb geslapen en het niet vertrouw, heb ik toch maar even gebeld. Andere arts jammer maar ik wil dat er even iemand meekijkt dus dat moet ik op de koop toenemen.

Twee weken geleden heb ik een zenuw behandeling in mijn voet gehad met het doel de pijn te verminderen (ivm CRPS in mijn voet en onderbeen) maar het doet nu zoveel meer pijn en meer vocht en het gaat glimmen. Ik heb een beetje het gevoel dat het wel eens ontstoken zou kunnen zijn.

Nu maar ff onder de douche en dan op naar weer een nieuwe arts die me hopelijk goed kan helpen!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga door met deel 2 lezen.
| 15:05 |
Ik ga door met deel 2 lezen.
| 15:04 |
Dit klinkt als iets waarmee je niet te lang moet wachten. Dus heel verstandig dat je snel een afspraak hebt gemaakt. Beterschap.
| 00:15 |
Ik snap dat je liever je eigen arts spreekt, toch succes hopelijk valt het mee
| 14:47 |
dit vind ik ook altijd vervelend . nou heb ik geluk dat ik altijd een vaste heb weten te regelen. tandarts precies hetzelfde en voeld veel prettiger aan ook om mezelf open te stellen
| 14:11 |
Heel veel succes, sterkte en hou ons op de hoogte hoe het is gegaan...
| 14:10 |
Dat is inderdaad te hopen. Beterschap!
| 11:16 |
Begrijpelijk inderdaad. Sterkte, hoop dat je gauw opknapt!
| 11:08 |
Voor bepaalde dingen is het prettig om een 'eigen' huisarts te spreken. Maar ik heb er wel begrip voor dat er ook parttime gewerkt wordt. Ieder mens heeft zijn eigen tijdsindeling / behoeftes enz.
| 10:27 |
vervelend is dat ja, ik wil ook altijd gewoon mijn eigen arts. Overigens schrijf je verwend en gewend met een -d aan het einde.
| 10:23 |
Dank je wel is aangepast!
| 14:02 |
Ja ook hier heel herkenbaar zie bijna nooit meer mijn eigen huisarts altijd een assistent of een arts in opleiding
| 09:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen