Naar de huisarts Deel 2

Naar de huisarts Deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Blij toe dat ik gisteren de stap heb genomen en op mijn eigen intuïtie heb vertrouwd, want de huisarts was het met me eens. Dit is niet normaal!

Uit deel 1"Twee weken geleden heb ik een zenuw behandeling in mijn voet gehad met het doel de pijn te verminderen (ivm CRPS in mijn voet en onderbeen) maar het doet nu zoveel meer pijn en meer vocht en het gaat glimmen. Ik heb een beetje het gevoel dat het wel eens ontstoken zou kunnen zijn."

Met de ontsteking zat ik fout volgens haar want het was niet warm en rood en ik heb geen koorts gehad, maar dat er iets niet klopt was ze met me eens. Ze verwees me dan ook direct terug naar de pijnpoli waar ik de behandeling heb gehad om op korte termijn gezien te worden door de behandelende arts.

Haar vermoeden is dat de behandeling mijn CRPS (Dystrofie) heeft verergert, de behandeling was bedoelt de pijn te verminderen niet het nog erger te maken! Wat een frustratie en wat een ellende!

De arts op de pijnpoli was het eens met haar advies want ik werd terug gebeld en kan maandag al terecht, ik hoop dat ze het fout heeft maar moet nu even afwachten en kan verder niets doen. Gelukkig is het niet zo heel lang meer!

Een gevoel overheerst nu wel, ze komen er niet meer aan!!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hmmm, sterkte ermee!
| 15:06 |
Dat is ook erg, als je meer pijn krijgt na een behandeling tegen pijn. Ik duim voor je dat het beter wordt.
| 12:50 |
inderdaad hopelijk kunnen ze er nu iets aan doen. sterkte ermee
| 12:48 |
En hopelijk kunnen ze er iets aan doen ook!
| 12:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen