Nog een paar dagen tot Kerst.

Nog een paar dagen tot Kerst.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kerst staat voor de deur maar het kerstgevoel nog niet, er is te veel gebeurd dit jaar te veel verdriet en te veel stress. 

Als ik naast me kijk staat daar onze kerstboom, nog scheef in zijn houder en het enige wat erin hangt zijn de lampjes die ik er amper een uur geleden in heb gehangen.

Dat staat wel symbool voor hoe ik me voel, ik wil wel maar kom niet op gang. Inmiddels heb ik hulp gezocht want ik hang behoorlijk scheef, het intake gesprek bij de psycholoog is geweest en daarna mocht ik kleine 4 weken wachten op het volgende gesprek na de kerst.

Inmiddels zijn de inkopen voor kerst wel bijna allemaal gedaan maar zijn nog niet alle cadeau's in huis en er is niet genoeg inpakpapier.

Terwijl ik hier typ leg ik ook maar een lijstje klaar om alles erop te zetten wat nog moet gebeuren voor kerst.

Eigenlijk zou ik graag willen dat die dagen al voorbij waren en oud en nieuw ook, gewoon weer normale dagen. Met mezelf aan de slag zodat ik me op de volgende kerst wel weer kan verheugen!

Maar ik weet ik heb een keuze blijven hangen in dit negatieve gevoel of er op zijn minst proberen er een paar fijne dagen van te maken en dat ga ik ook doen. Ik ga er het beste van maken ik ga proberen mijn gevoel zoveel mogelijk positief te houden.

Hoe ik zet dadelijk Kerstmuziek op (wel zacht mijn dochter slaapt nog) en zodra het kan knabbel ik op een kerstmannetje (van chocolade) en ik steek wat kaarsjes aan en hang wat verlichting voor de raam!

Inmiddels speelt  Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You wat een tijdperk is het toch alles wat ik intyp op you tube kan ik beluisteren en ik hoef er niet eens voor op te staan.

Ik ga wat sfeer maken ondanks dat me dat heel moeilijk valt!!

Ik hoop dat het voor mijn gezin toch Fijne Feestdagen worden en niet alleen maar erdoorheen komen met een glimlach die alleen maar op de buiten kant zit.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte deze kerst!! Knap om te lezen hoe je toch probeert er een mooie kerst van te maken!! Hopelijk gaat de zon volgend jaar weer meer schijnen!! Fijne dagen met elkaar!!
| 08:27 |
Sterkte voor jullie, ik hoop dat het lukt om het gezellig te maken
| 23:14 |
Veel sterkte in de dagen dat je wordt verondersteld om 'gelukkig' te zijn. Ik ken het gevoel, die glimlach aan de buitenkant zoals je dat zo mooi neerzet. Blijf dicht bij jezelf en probeer er het beste van te maken.
| 11:14 |
nou ik heb ook geen kerstgevoel omdat ik weet dat zij die ik lief heb en mis mij nog niet hebben kunnen vergeven . helaas . ook niet na 5 jaar . maar gelukkig zit ik niet alleen met kerst maar met de 2 jongste kinderen en hun wederhelften . dat maakt veel goed maar ik mis wel onze 2 oudsten en hun kids en mijn lieve ex vrouw
| 09:52 |
Hallo Johan het zijn zware tijden, ik hoop dat jullie samen toch hele mooie dagen mogen hebben!
| 10:02 |
ja wat kun je er aan doen he maar ik doe mijn best er wat goeds en moois van te maken
| 10:22 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen