Puntjes op mijn foto's?!

Puntjes op mijn foto's?!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week reden ik en mijn man naar huis en zagen we dit gat in de wolk waar licht doorheen viel. Mijn man reed dus had ik de mogelijkheid om met mijn telefoon foto's te maken!

Op de foto's op de brug is het puntje niet zichtbaar maar als we onder aan de velden komen wel ondanks dat ik in een rijdende auto zit met mijn raam omlaag en geen flits gebruik blijft het op ongeveer 10 foto's zichtbaar. Het veranderd van kleur van groenig naar een blauw tint en het is niet altijd puur rond.

Ik ken het fenomeen Orbs en de spirituele gedachte erachter maar ik ben ook benieuwd naar een technische uitleg van wat dit veroorzaakt, ik sta voor alles open. Dus jullie mening of wat jullie zien of voelen bij de foto's zou ik zeer op prijs stellen!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gefascineerd door het vlekje vergeten te zeggen dat het natuurlijk prachtige foto's zijn van zo'n zeldzaam moment!
| 00:25 |
Wat zijn 'orbs' eigenlijk? Is het geen vlekje of effect van de lens of een beschadiging? (vraagt een absolute leek)
Het is natuurlijk veel spannender als het niet (goed) te verklaren is.... ik ga eens naar de reacties kijken... 😉
| 00:22 |
Mooie foto's. Verder weet ik er niets van.
| 17:27 |
et kwam even langs denk ik ;)
| 15:53 |
Eens met Albert, of anders de weerkaatsing van de zon in het objectiefje van je camera, vermoed ik.
| 15:08 |
Zijn orbs niet veel doorzichtiger?
| 14:18 |
Wat de uitleg ook is ....de foto's zijn prachtig!
| 11:56 |
Wow ! Prachtige foto's en ik heb dat ook best vaak in mijn foto's weet ook niet wat het isÂ đŸ“·
| 10:25 |
Geeft wel een special effect aan de foto's. 
| 10:18 |
Wat prachtige foto's
| 10:12 |
Als het altijd op dezelfde plek is dan is het stof of een kapotte pixel.
Als het stof is zit het ook op dezelfde plek maar dan zie je het meestal bij een klein diafragma getal.
Testje doen op een blauwe hemel of witte muur met een paar diafragma standen en je weet het meteen.
| 10:00 |
Ik vermoed orbs. 
| 09:55 |
Als je een spiegelreflex camera gebruikt zou hebben, zou ik het gesnapt hebben. Dat is altijd een probleem namelijk met zon. Ik weet niet hoe de technology van een telefoon tegenwoordig is op dat gebied, maar daar zou het mee te maken kunnen hebben......... 
| 09:45 |
Ben benieuwd of iemand er iets op weet te schrijven, foto s maken tijdens t naast zittende rijden, super
| 09:39 |
Ik denk dat het een optisch effect is, omdat je tegenlicht foto's maakt.
Hoe dan ook, het zijn mooie foto's!
| 09:30 |
Ik heb geen idee wat dit veroorzaakt, maar ik vind het wel erg mooie foto's. Afgezien van de orb zijn de foto's sowieso al erg mooi, met de omgeving, de lucht en hor het licht zo mooi door de wolken valt.
| 09:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen