×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Rondje artsen deze week.

Rondje artsen deze week.


Drukke agenda deze week, dadelijk naar de huisarts.

In mijn linkervoet en onderbeen heb ik crps en als gevolg daarvan nu waarschijnlijk scheefstand van mijn voet wat klachten veroorzaakt in mijn bovenbeen en heup en bekken tot aan mijn ribben. Alles lijkt vast te zitten.

Ik merk het met lopen de voet wil telkens naar buiten draaien en het kost heel veel moeite om met een rechte voet te blijven lopen, en s'avonds als ik in bed lig dan blijft de rechter voet mooi rechtop staan en de linker ligt bijna helemaal plat op de matras.

Waarschijnlijk een verwijzing voor de fysio en de voet daar kan ze niets aan doen hoe meer we de voet prikkelen is ze van mening hoe meer klachten of verergering van klachten.

Maar gelukkig zie ik deze week ook de arts op de pijnpoli en mijn revalidatiearts dus ik ben heel erg benieuwd wat die te zeggen hebben.

En dan mag ik donderdag de ECG holter inleveren en vrijdag naar de oogarts voor controle en dan heb ik 4 dagen in het ziekenhuis gezeten! Maar ik koop me een leuk boekje en wat lekkers te drinken en hoop dat ik overal snel aan de beurt ben en goed advies krijg!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
DiaantjesLife
En ik loop enorm achter met het lezen van blogs, dus kan je geen succes meer wensen...................... Ik hoop dat de week goed verlopen is en er toch iets aan je voet gedaan kan worden, lijkt me heel erg lastig. 
05-04-2018 08:10
05-04-2018 08:10 • Reageer
jolandemooij
Heel veel succes, ik hoop dat het iets goeds oplevert.
28-03-2018 08:16
28-03-2018 08:16 • Reageer
Karin van der Straaten
https://neuropathie.nu/crps-dystrofie-/ even ingelezen dus..erg erg pijnlijk, lijkt op mijn neuropathie pook..hopelijk vinden ze snel de juiste hulp. Sterkte in deze ook
27-03-2018 11:16
27-03-2018 11:16 • Reageer
Schorelaar
Je bent er druk mee, sterkte.
27-03-2018 07:59
27-03-2018 07:59 • Reageer