Rust puntje in een drukke dag.

Rust puntje in een drukke dag.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals belooft brandt inmiddels een kaarsje voor Diaantje en iedereen die het vandaag nodig heeft inclusief mezelf.

Vandaag moet ik naar het ziekenhuis om een 7 daagse ecg te laten maken. De Cardioloog verwacht geen gekke dingen maar wil het voor de zekerheid toch, mijn hart slaat zo nu en doen een slag over en ik heb in het verleden last gehad van hartritmes stoornissen door een kneuzing.

Bij de 24 uurs ecg echter heb ik zo een last gehad van de pleisters, gewoon open wondjes waar de elektrodes zaten al na 24 uur dat ik me daar nu een beetje zorgen over maak. Ik moet het wel aangeven en dan krijg ik hypo-allergenen pleisters. En dan moet ik afwachten hoe het gaat.

Om de uitslag van de ecg zelf maak ik me eigenlijk niet zo een grote zorgen, ik heb niet het gevoel dat er echt iets mis is!

Maar ja kijken hoe dat gaat werken met 7 dagen wassen aan de wasbak, dat wordt moeilijk want ik douche elke dag. Gewoon lekker warm voor mijn spieren maar ook een ritueel van spiritueel reinigen en opladen dat ik al heel lang doe. Maar dat kan ook zonder douche maar zal wel anders zijn.

Maar dadelijk eerst de kapster even mijn kapsel bijknippen ik zit tussen twee modellen in dus dat moet ik bijhouden anders lijkt ik straks op Catweazle. Dan even mijn zen momentje, een meditatie en dan nog een keertje douchen en vanmiddag naar het ziekenhuis!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel succes!
| 22:14 |
En, leuk kapsel? Succes komende week.
| 19:49 |
Wat ontzettend lief en ik ga de komende week ook extra aan jou denken lieverd. Je vindt je weg wel zonder de douche, maar zal zeker een gemis zijn. Take care lieverd en ik ga straks als ik thuis ben, ook een kaarsje branden xxx
| 11:02 |
Ook van mij sterkte en succes gewenst!!
| 08:46 |
Heel veel succes vandaag!
| 08:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen