Zeeglas rapen.


Zoals al een eerder uitgelegd in een van mijn blogs verzamel ik zeeglas! En ook weer deze vakantie heb ik samen met mijn dochter zeeglas verzameld! Het is heel eenvoudig het is een kwestie van goed kijken en veel bukken of lekker in de branding gaan zitten en met je handen door het zand gaan. De zee geeft je dan meestal wat cadeautjes!

Handje vol.

Soms heb je zo een handje vol en soms ook niet, je vind ze in allerlei maten maar dit jaar vooral veel kleine!

Iets bijzonders.

Soms vind ik iets bijzonders zoals deze knikker, ik heb dan later ook de tijd genomen om er nog een foto van te maken op de vindplek!Catch of the Day.

In Frankrijk doe ik er nog niet veel mee, afspoelen en uit sorteren en even genieten van mijn vondsten!

Veel verschillende kleuren zoals je ziet maar vaak moeilijk te bepalen op welk stapeltje ik ze nu wil leggen! 

Tintjes Wit.

Ik vind het zelf altijd leuk om te zien dat zelfs wit niet altijd echt wit is!

En dan zie je wat je op het strand wit noemt op tafel opeens zachte pastel kleurtjes zijn!