Soms heb je pech!

Soms heb je pech!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren gepraat met de fysio, veel meer lukte niet. Ze heeft me ook nog wat tips gegeven hoe ik nu zou kunnen lopen. Ik kan de kruk zowel links als rechts gebruiken of allebei gebruiken. Maar het advies is eigenlijk niet gebruiken omdat ik dan weer op andere plekken klachten zal gaan ontwikkelen omdat mijn spieren dat niet gewent zijn. Dus rusten en eigenlijk alleen binnenshuis lopen.

Nu dat gaat vandaag niet lukken, ik moet naar het ziekenhuis voor mijn half jaarlijks uitstrijkje. En dat is ook heel belangrijk dus dat stel ik niet uit!

Gisteren verder wel rustig aan gedaan, zelfs onze hond past zich aan. Hij plast en poept in recordtempo en gaat daarna geduldig in onze tuin snuffelen en vol in de zon liggen. Hij geniet ervan maar ik zit op het moment liever binnen!

Maar dan we vertrekken vroeg naar boven, leg je voeten maar hoog we kijken samen wel wat tv oppert mijn man, lief he!

We maken allebei nog even gebruik van de badkamer en als we beide de wasbak passeren gebeurd het hij gaat vol op mijn overbelaste voet staan. Ik heb gegild en gehuild van de pijn, en germ hij voelde zich zo rot!

Maar hij kon er ook niets aan doen gewoon een stom ongeluk op het verkeerde moment!

Vanochtend heb ik in bed al maar heel voorzichtig mijn voet beweegt en soepeler gemaakt voordat ik erop ging staan. Hij is niet blauw en wel wat dik maar dat was hij gisteren ook al dus afwachten. Lopen gaat met flink pijn dus dat minimaliseren we vandaag zoveel mogelijk. Dus nu even achter de pc en dadelijk op de bank verder met met gehaakt topje experiment.

Wat dat betreft heb ik na wat experimenteren besloten het patroon toch aan te houden en alles uit te trekken en met een dikkere naald te gaan haken, ik heb er 3 toeren aan toegevoegd en TADA ik heb de maat granny die ik nodig heb!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Auw, het zit jullie niet mee!
| 12:25 |
Dat is dan even een pijnlijk moment. Voor allebei...
| 12:03 |
Ja absoluut!
| 12:35 |
Jeetje, dat is zeker wel eventjes dikke pech. Was een ongelukje, maar niet ééntje waar je nu op zat te wachten........... Na het ziekenhuisbezoek dan inderdaad maar lekker op de bank en je haakwerkje erbij. Top dat je hem nu zo hebt kunnen maken dat het wel passend is.
| 09:21 |

Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen