×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Sterk blijven.

Sterk blijven.


Ik heb zelf een flinke ommekeer gehad in mijn gevoelens vorige week. Het was alsof dingen opeens duidelijker werden en ik het wist. Ik heb gekozen om de boel op te pakken en niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Wel me nog aan mijn hoog nodige rust momenten te houden (Vanwege een burn-out) maar te proberen in alles ook iets positiefs te zien en negativiteit bij mezelf en andere om te buigen naar positiviteit. 

Waarom, omdat ik het niet moet zoeken buiten mezelf mijn geluk maar in mezelf. Mijn stemming en gevoelens en hoe ik met dingen om ga hangt heel veel van andere af. Ik moet gaan leren dat niet meer toe te laten. Ik moet de energie vampieren onschadelijk maken.

Hoe vooral als ze heel kort bij me staan dat is nog moeilijk, grenzen stellen en mezelf afbakenen, time-out nemen en eindelijk leren dat nee ook een antwoord is. En nee mag en de wereld vergaat niet als ik nee zeg of een hard grens trek, klaar tot hier en niet verder!

Elke nee goed overdacht en terecht voelt nu als een overwinning, niet dat ik nu heel de dag nee loop te roepen hoor!

Nu was ik al aan het nadenken er komen tijden dat het heel moeilijk wordt dat ik terug ga vallen in mijn oude patroon en gedrag en dat moet ik zelf zien te herkennen en terug buigen naar wat ik nu wil.

Gisteren was al zo een moment een appje 1 zin bracht me van mijn stuk, maar ik bedacht ook meteen hoe kan ik dit aanpakken anders dan ik normaal zou doen. Ik heb niet meteen gereageerd en eerst eens mijn gedachten erover laten rond gaan en met mijn mannetje erover gepraat.

Wat is wijsheid, ik heb terug gereageerd en wacht nu een antwoord af. Dat antwoord kan alle kanten op gaan met heel vergaande gevolgen of het kan even een fase zijn waar men doorheen moet, die stap in het proces. 

En als antwoord komt ga ik weer het zelfde doen, goed nadenken misschien overleggen en mijn weg zoeken hoe dit nu aan te pakken. Maar het komt allemaal goed, ook dit weer! Ik weet alleen nog niet hoe!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
t Zal een jaartje kunnen duren, omdat jij ook altijd maar ja zei...ten koste van jezelf. al was je t toen nog niet zo bewust t Voelt heel gek dat nee zeggen in het begin, t voelt of je egoïstisch bent Maar dat ben je juist niet..je bent juist een gezond ego aan t opbouwen je geeft de ander de ruimte om meer zelfredzaam en oplossingen gezind te worden.. persoonlijk wijs je ze niet af. en moet je een ander loslaten omdat ze niet meer bij je passen en ze je leegzuigen blijven...dan is dat ook een liefdesdaad k wens je vele nee's toe en wijze besluiten.. en de nee voor sommige zaken kunnen ook zijn... nu niet..dan en dan misschien wel-je hoort t nog
23-03-2018 12:39
23-03-2018 12:39 • Reageer
DiaantjesLife
Klinkt helemaal goed en ik vindt dat je heel trots op jezelf mag zijn. Ook wat betreft het antwoorden van dat ene appje. Door juist er eerst goed over na te denken, heb je waarschijnlijk ook juist gereageerd. Of de ander dat ook vindt, is een tweede. Belangrijkste is dat het voor jou goed voelt! Je zult zeker nog een aantal dingen tegenkomen, maar ik lees steeds meer dat je heel erg sterk bent geworden en inderdaad zoals je zegt, voor alles komt een oplossing.
15-03-2018 07:21
15-03-2018 07:21 • Reageer