Straks mag ik weer!

Straks mag ik weer!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Straks mag ik weer, naar de pijnpoli voor nog een Iontoforese. Bij iontoforese worden geneesmiddelen door de huid gedrukt door middel van een elektrische stroom. Het is op zich geen vervelende behandeling en duurt ook niet lang binnen een half uurtje ben je weer klaar en mag je zonder rolstoel naar huis maar wel met begeleiding want je mag zelf geen autorijden.

De laatste keren was het effect van de behandeling maar minimaal en de laatste week zijn de CRPS klachten alleen maar erger geworden. Een brandende voet en onderbeen tot aan de knie, veel pijn en inmiddels loop ik mank van de pijn en gaat de rest van mijn lijf vrolijk meedoen, maar ja we gaan gewoon door. Proberen goede moed te houden!

Hopelijk helpt het deze keer beter dat zou ook fijn zijn als ik met minder pijn aan de revalidatie kan beginnen.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
he bah , ik hoop dat het helpt lieverd. Garanderen kunnen ze niets he ...qua duur (vertellen e mij tenminste ;-) . Ik hoop oprecht dat je van de pijn afkomt!
| 19:25 |
Heel veel succes vandaag en ik hoop dat het je wel pijnverlichting gaat geven! 
| 13:12 |
Succes en sterkte!
| 12:28 |
Ik wens je veel succes met de behandeling. Hopelijk heb je een beter resultaat
| 10:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen