×

Yoors


Inloggen
×

Yoorsnotifications_noneadd
20-12-2018 18:27
1 volger , 1 antwoord
camera_alt
Afbeelding toevoegen
Stukje geluk!

Stukje geluk!


Gisteren ben ik voor de tweede keer met mijn dochter in Weert bij Earth Mineralen geweest. Wat een enorme winkel met een gigantische keuze in alle prijsklassen!

De foto boven in de header is van de begane grond terwijl ik op de tweede verdieping staat en komt van hun eigen website, naast de winkel hebben ze ook een webshop maar ik ben van het het kijken en vooral voelen en soms voelt een steen niet goed en dan neem ik hem ook niet mee en daarom bestel ik niet graag in een webshop!

Dus tochtje naar Weert!

Ik bracht me onder andere deze prachtige agaat schijf mee met een houder voor een theelichtje!

Het is nog donker en de flits valt in de schijf dus hij komt niet zo mooi over op de foto als hij in werkelijkheid is!

Verder kocht ik me deze twee lemurische kristallen, dat moesten er twee zijn waarom weet ik ook nog niet!

Dat komt nog wel!

Bergkristal hanger

Aventurijn hanger

Blauwstroom hanger

Cherry opaal hanger

Mookaiet hanger

Ik denk een Jaspis maar welke?

En ook deze denk ik dat een Jaspis is ik twijfel alleen over welke!

Mooie kerstactie 10 voor 10 euro de andere drie heeft mijn dochter uitgezocht en waren alledrie Mookaiet!

Buiten dat ik geniet van alles wat ik mee naar huis mag nemen, geniet ik daar ervan me onder te dompelen in de energie van de stenen en mensen die daar komen en werken! Echt een aanrader voor edelsteen liefhebbers maar ook gewoon indrukwekkend om eens een kijkje te nemen! Zoek je iets speciaals of heb je hulp nodig je krijgt er goed en vriendelijk advies van het personeel en wordt er goed geholpen!

Het volgende bezoek is al gepland, eerst weer even sparen :)