×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Tv op de slaapkamer?

Tv op de slaapkamer?


In de tijd dat ik en mijn man samen zijn (ruim 30 jaar) hebben we eigenlijk altijd een tv op onze slaapkamer gehad. Daar heb ik nu spijt van.

Mijn man had als puber al een tv op zijn kamer die hij met een stok vanuit zijn bed bediende want er was in die tijd nog geen afstandbediening. Ik zelf heb nooit een tv op mijn kamer gehad, ik speelde buiten of deed speeltjes of keek in de woonkamer met mijn ouders tv tot het bedtijd was.

Vanuit mijn ervaring met onze tv op onze slaapkamer ben ik altijd heel streng geweest voor onze kids geen tv op de slaapkamers. Dat hebben we tot nu ook volgehouden, zelfs mijn zoon die nu op zijn eigen woont heeft er geen op zijn slaapkamer en besluit bewust dat ook niet te doen. Hij heeft net als zijn pa veel problemen met slapen en waar pa dan afleiding zoek bij de tv met als gevolg dat de hele nacht de tv aanstaat ook wanneer hij slaapt, kiest mijn zoon voor rust op zijn slaapkamer.

Ik heb gezegd een toekomstige vriendin zal je dankbaar zijn! Onze dochter wil ook geen tv en had zelf haar as schoonmoeder een hart onder de riem gestoken om vooral geen tv toe te laten op haar vriend's kamer. Altijd geschreeuw en geschiet en mam wordt tig keer per nacht wakker als het geluid op de tv opeens naar boven schiet.

Gelukkig kunnen de kids de tv niet hoeren op hun kamers. Als het te erg word (bij migraine of zo ) dan ga ik naar onderen en ga op de bank liggen. Na 5 minuten staat mijn man naast me ga jij maar naar boven ik blijf wel onder, ik doe dat dan wel maar de onrust blijft omdat ik dan weet dat mijn man onder ook geen oog meer dichtdoet.

Resultaat heel veel gebroken nachten en allebei niet goed uitgerust, je went er nooit aan. Nu hebben we een nieuwe tv die ons probleem een beetje oplost. Als er een bepaalde tijd geen activiteit op de afstandsbediening is geweest schakelt de tv zich zelf uit, Hoera eureka waarom niet 30 jaar eerder?

Ik weet eigenlijk moet de tv van de kamer, of vaste regels om zo laat gaat de tv uit en wie dan nog wil kijken gaat naar beneden, maar als je lekker warm in bed ligt en niet kunt slapen is onder in een koude woonkamer gaan zitten ook niet fijn.

Maar het gesprek is open we bekijken onze opties en wat we beide nog nodig hebben, maar het blijft een moeilijk onderwerp.

Dus ik zeg Nee geen tv op de slaapkamer, maar dat uitvoeren is na 30 jaar best moeilijk!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Schorelaar
Nooit een punt van discussie geweest, we gaan naar bed om te slapen.
14-02-2018 18:48
14-02-2018 18:48 • Reageer
Bodycoach
Wij hebben wel tv op de kamer. Als we een programma kijken, dan gaan wij tijdens de reclame naar boven om het 2de (of 3de) deel te kijken vanuit bed. Tegen dat het programma gedaan is, liggen we al lekker warm, hoeven we tv maar dicht te knippen. ZALIG !!!
08-02-2018 11:53
08-02-2018 11:53 • Reageer
Marjolein
Ik heb het altijd tegengehouden in mijn huwelijk. Ik vind het vreselijk om met het wereldnieuws in slaap te vallen en weer wakker te worden. Mijn ex-man wilde het wel, maar het is dus nooit gebeurd, gelukkig.
08-02-2018 11:05
08-02-2018 11:05 • Reageer
Albert van den Berg
Wij hebben nooit TV op de slaapkamer gehad, vind het een onding, slaapkamer is voor liefde en slapen.
08-02-2018 09:53
08-02-2018 09:53 • Reageer
Hans van Gemert
We hebben er wel eentje op de slaapkamer, maar die is uit als we gaan slapen.
08-02-2018 09:43
08-02-2018 09:43 • Reageer
...
Ik begrijp dat het moeilijk is om na 30 jaar de tv van de kamer te halen, maar is er niet ergens in jullie huis een plekje waar je een luie stoel kan neerzetten met een tv-tje ervoor? Wij hebben nooit een tv gehad op de slaapkamer.
08-02-2018 08:24
08-02-2018 08:24 • Reageer