Vaderdag nadert.

Vaderdag nadert.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vaderdag nadert en ik zie hier en op pinterest de knutsel ideeën voorbij komen, kleine cadeau's en grote cadeau's en prachtige tekening. Hier staan er door het huis heen ook knutsels en cadeau's die herinneren aan Vaderdag de afgelopen 21 jaar.

En ook dit jaar zal er weer een cadeau zijn voor mijn man maar niet direct voor mijn eigen vader want die is oktober vorig jaar gestorven, onze eerste Vaderdag zonder hem en het doet nu al pijn.

Maar ik ga nog wel kijken wat ik voor hem doe een groet en heel veel liefde naar de Hemel sturen naar de Bron want hij is weer thuis. Misschien zet ik wat bloemen bij zijn foto of brand ik een extra Vaderdag kaars voor hem. Of misschien schrijf ik hem een brief die ik met Vaderdag verbrand en zo de woorden naar hem toe stuur.

Volgend jaar kunnen we naar zijn graf, hij krijgt een tuingraf waar zijn urn in komt te staan en de afdeksteen is nog niet klaar en dus is hij ook nog niet bijgezet. 

Maar hij is elke dag in mijn hart en in mijn gedachten dus eigenlijk maakt dan Vaderdag ook niet zo een super groot verschil want hij is elke dag bij me!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sorry, telefoon werkte niet mee. Feedback "grappig" moet "raakt me" zijn! 
| 21:02 |
Het zijn ook stomme dingen soms maar toch wel handig! Dank je wel!
| 06:57 |
Fijn dat je hem nog dichtbij voelt!
| 21:01 |
Een fijne gedachte dat je je vader in je hart meedraagt!
| 22:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen