Van de huisarts naar de pijnpoli.

Van de huisarts naar de pijnpoli.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren op de pijnpoli geweest en er is inderdaad sprake van een verergering van mijn CRPS. Zou dit behandelpijn zijn zou het volgens de arts eigenlijk al weg moeten zijn. Heel tactisch werd er gezegd het kan wel nog wegtrekken en dus kan het ook niet meer wegtrekken.

Allerlei woorden gingen door mijn hoofd die ik niet herhaal. Mij werd weer een nieuwe behandeling aangeboden een Iontoforese, waarbij met stroom via een pleister medicatie ingebracht wordt in mijn voet. Daar kan ik nog mee akkoord gaan.

Eerlijk gezegd ben ik door alle behandelingen die allemaal niet het gewenste resultaat hadden en nu een behandeling die de boel alleen nog maar erger heeft gemaakt ben ik wel huiverig en bang voor de behandelingen geworden.

Gelukkig had de arts daar begrip voor!

Ik heb gevraagd voor gewone medicatie in tablet vorm om meteen mee te kunnen starten maar het blijkt dat medicatie voor zenuwpijn eerst na 6 weken begint te werken en de arts wil eerst proberen op korte termijn mijn pijn te verlichten dus kan ik maandag al naar het ziekenhuis!

Op hoop van zegen dan maar weer!!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hopelijk verlichten de medicijnen de pijn
| 15:52 |
getver, heftig zeg. Sterkte!
| 11:07 |
Wens je veel sterkte, is geen pretje ;-)
| 10:48 |
Hopelijk krijg je snel uitsluitsel van wat er aan de hand is. Sterkte
| 10:31 |
Dat valt niet mee, hopelijk levert dat ziekenhuisbezoekje nu wat op.
| 10:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen