Vervolg Mijn Dilemma.

Vervolg Mijn Dilemma.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor wie heeft meegelezen en gereageerd heeft op mijn post Mijn Dilemma hier even een update. Veel te bespreken over mijn dilemma was er niet meer, mijn psychologe legde me uit na binnenkomst en een korte vraag hoe was je week dat we nog 2 sessies over hebben en ze die wil gebruiken om de behandeling af te ronden.

Daar zat ik wat iets wat verslagen afronden wat in mijn ogen nooit goed van de grond is gekomen maar ja ik had afgelopen weekend door gesprekken hier op Yoors en thuis met mijn gezin een andere kijk en een nieuwe kracht ontdekt hoe ik verder wil en hoe ik verder ga.

Ik heb me dan ook snel hervat van haar nieuws dat positief opgepakt en haar mijn plannen voor de komende weken verteld, grenzen stellen en met liefde nee zeggen. Vanuit mijn hart beslissingen gaan nemen en het niet meer toelaten dat mensen me meesleuren in hun negativiteit (eerder afbakenen). Nog 4 weken rusten en dan langzaam opbouwen. 

Mijn weg terug naar andere werk voorzichtig oppakken en daar positief mee aan de slag gaan!

Ze was aangenaam verrast door mijn vooruitgang de afgelopen twee weken en gaf aan dat ik wel voorzichtig moest zijn en mijn grenzen goed moest bewaken en mijn rustmomenten goed moest blijven nemen. En vooral aan de bel moest trekken als dat niet lukte.

Dat word moeilijk om dat bij haar te doen aangezien we nog maar 2 afspraken kunnen in plannen en de eerst volgende staat voor half mei zodat ik tijd heb om aan de slag te gaan met mijn nieuw plan en hopelijk wat positieve resultaten kan vertellen!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het lijkt me al heel goed dat je weet welke kant je op wil gaan.
| 18:25 |
Goed zeg, inzicht gekregen en er dan de tijd voor nemen en oefenen..t gaat je lukken ook..vertrouw daar maar op, top
| 13:22 |
Ik kan ook erg moeilijk nee zeggen.
| 12:11 |
Een mooie stap gemaakt, nu kun je vanuit je eigen kracht weer opbouwen!
| 09:28 |
Ik ben ook even die andere blog gaan lezen, want dat had ik nog niet gedaan. Ineens een hele ommezwaai, maar als het voor jou echt goed voelt, dan is dat oké. Als je maar echt goed naar jezelf geluisterd hebt, want die psychologe heeft je niet echt goed gedaan las ik. Natuurlijk heeft ze gelijk, dat je zelf moet werken aan herstel, maar zij moet jou wel handvatten geven en naar je luisteren en dat mis ik. Ze wil gaan afronden zei zo vorige keer, maar voelt het voor jou ook goed om af te ronden? Wel heel goed dat je aan de slag bent gegaan met alle tips en adviezen, want dat waren hele goede! Luister goed naar jezelf en werk vandaaruit. Alleen als je inderdaad ja kunt zeggen tegen jezelf (Marc vertelt het goed) dan ga je de juiste kant op. Heel veel succes, want een burnout is niet niks..........
| 08:55 |
Nee zeggen is inderdaad moeilijk, maar soms ook het ja zeggen tegen jezelf is moeilijk. Dat laatste heb je gedaan!! Complimenten!!
| 08:41 |
Nee zeggen is voor iedereen moeilijk. Heel veel succes
| 08:26 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen