Vrij schrijven 29-01-2020


Gisteren een echo gehad van mijn elleboog. Ik heb al sinds oktober pijn , na een flinke blauwe plek op mijn bovenarm waarvan ik niet weet hoe ik eraan kom! De fysio vroeg voor de echo omdat hij geen goed beeld krijg van wat hij eigenlijk is aan het behandelen. De pijnpoli behandeld het als een uitbreiding van mijn CRPS ondanks dat die diagnose voor de arm nog niet gesteld is. Inmiddels heb ik daar al een iontoforese en een zenuwbehandeling gehad met geen resultaat tot nu toe.

Dus afwachten straks kan ik de huisarts bellen voor de uitslag en weet ik hopelijk meer.

Gisteren ook eerste gesprek met het UWV gehad sinds mijn ziekmelding. Het was een emotioneel gesprek maar een aardige dame die meevoelend was betreffende de gehele situatie en ik had een goed gevoel bij het gesprek. Er werd naar me geluisterd en ik werd serieus genomen. Nu krijg ik een uitnodiging voor een bel afspraak.

Vandaag een drukken dag er staan Fysio en Ergo op het programma gelukkig in hetzelfde gebouw en na elkaar zodat ik niet op en neer hoef te reizen.

Jullie zien het niet maar ik wel, ik heb van mijn mannetje een nieuwe laptop gekregen voor de kerst. Althans een lege doos want de echte laptop kwam pas half januari. Heel erg blij mee! weer een batterij die het doet en hij start op onder een minuut. Je moet weten dat ik mijn vorige laptop alleen kon gebruiken als hij aangesloten was op het stroomnet en ik hem aan zette en dan iets anders ging doen en hij op het laatst minuten nodig had om op te starten. Hij heeft me vele jaren plezier gegeven maar nu staat hij in zijn tas en hij is te slecht om weg te geven aan iemand anders maar ik kan hem ook nog niet weggooien. We zullen zien wat ik ermee doe!

#vrijschrijven #CRPS