Wachtwoorden onthouden!

Wachtwoorden onthouden!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het worden er steeds mee, voor je account hier en je mail. dan je bank en Facebook, de belastingdienst en Digi-D en dan is dat nog maar een puntje van de ijsberg. Na het overlijden van pap zorg ik ook nog voor Mam's zaken tegenwoordig ook online dus weer een pak wachtwoorden.

Ik wil niets opschrijven maar soms ben ik het gewoon kwijt zeker de laatste maanden nu ik met mijn burn-out zit, mijn hersenen zijn zeker nog niet terug op volle toeren.

Nu wou ik vanochtend mijn spaarrekening checken en ik kom er niet in, ik weet gewoon niet meer wat mijn wachtwoord is, ik heb net wel een nieuw wachtwoord aangevraagd maar het duurt 3 dagen eer ik een brief thuis krijg met mijn nieuwe wachtwoord!

In die 3 dagen kan ik nu dus niets, ik weet is voor de veiligheid maar toch!

Ik zit er toch aan te denken maar een bestand of boekje met wachtwoorden te gaan maken, eigenlijk wil ik dat niet! 

Hoe doen jullie dat en wie weet een veilige manier om ze op te slaan/bewaren?

Bron header afbeelding : Pixabay

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben ook benieuwd naar veilige manieren!
| 20:59 |
Ik heb een bestandje  welke ik met en wachtwoord beveiligd heb (dus maar EEN onthouden)  daar zt alles achter en kan ik dus altijd kijken welk onderwerp welk wachtwoord heeft. er zijn ook professionele  programma's voor. Succes met jouw zoektocht lieverd
| 12:08 |
Het klinkt misschien heel ouderwets, maar een papiertje voor internetwachtwoorden is eigenlijk best veilig, tenminste als je dat niet in je zak draagt.
| 10:20 |
Ik baal van die wachtwoorden. Over iets handigs moet ik ook nog nadenken. 
| 08:56 |
Er zijn apps voor op je telefoon, waar je geheime notities in kunt bewaren. Dan hoef je alleen maar het wachtwoord van die app te onthouden 😉 Ik zit er zelf ook weer over na te denken om dit erop te gaan zetten, manlief gebruikt het al jaren. Geloof dat het secure notes heet. 
| 07:54 |
O dat is een goede tip en mijn telefoon sleep ik toch overal mee naar toe!
| 08:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen