×

Yoors


Inloggen
×

YoorsWeer een volle super maan!

Weer een volle super maan!


Vandaag begon de dag niet zo goed om 4 uur lag ik al wakker en heb wat liggen draaien tot om 5.40 de wekker ging! Aangekleed en naar beneden , onze woef lag nog lekker warm opgerold in een deken op de bank. Verwarming op gezet naar 20 want het was maar 16 graden binnen, voor mij is dat koud en verergerd mijn pijn klachten!

Maar ja toch aan de slag afwasmachine leeghalen, nu dat hebben vandaag niet al mijn borden overleefd. Een blik met scherven de prullenbak in en de rest de kast in. Maar weer een bezoekje aan de action voor nieuwe borden!

Gelukkig was het buiten dik in gepakt wel heel mooi er stond een mooie grote net niet volle maan (dat is morgen) Naast de kerktoren! Ik heb wel nog een foto gemaakt met mijn telefoon maar die was te slecht dus die heb ik weggegooid! Morgen mijn camera maar meenemen voor mijn ochtend wandeling, want ze beloven weer een supermaan!

Mijn silver-rings zijn besteld (voor de artrose in mijn handen, braces mag ik niet vanwege mijn dystrofie) heel benieuwd wat dat voor een verschil gaat zijn! We proberen eerst rechts en werkt dat voor me dan krijg ik ze ook links! De instrumentenmaker in het ziekenhuis was wel bezorgd over kwijtraken dus dat moet ik even afwachten!

Ik ben ondertussen bezig met mijn eerste paas knutsel maar die laat ik zien als hij helemaal klaar is, ik moet nog vernissen!

Verder merk ik wat betreft mijn hoge bloeddruk na een week tabletjes niet veel verschil, afwachten maar en rustig aan doen! het zal wel even tijd nodig hebben om te gaan werken!

Ik snak naar bloemetjes in mijn tuin maar goed ik moet geduldig zijn! Maar gelukkig heb ik mijn Valentine roosje! 

Gisteren zag ik dat het eerst opgerolde blad van de waterlelies zich een weg zoekt naar de oppervlakte!

(Nog niet fotografeerbaar :) )

De zon schijnt hier naar binnen en dat vind ik heerlijk!

Fijne dag allemaal!