Weer op pad naar het ziekenhuis.

Weer op pad naar het ziekenhuis.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo dadelijk weer op pad naar het ziekenhuis, ik herstart vandaag met mijn revalidatietraject. Ik had verwacht dat ik wat langer zou moeten wachten maar na amper 2 weken is er al plek!

Dat is mooi dus gaan we weer aan de slag, vandaag de intake en doel is symmetrische lopen. Dat doe ik nu niet want mijn linker voet staat naar buiten en doet erg pijn tot in het onderbeen en daar loop ik ook naar, gevolg alle andere spieren in de rest van mijn been helemaal tot aan mijn ribben protesteren luid!

Maar aan de scheefstand lijkt niets gedaan te kunnen worden (is gevolg van CRPS) dus moet ik ondanks de pijn leren lopen alsof ik geen pijn heb. Dat is me al een keer gelukt dus ik ga ervan uit dat het nu ook gaat lukken! 

Ben heel benieuwd wat we gaan doen en wat er nu anders gaat zijn door de ontstane scheefstand! Hoppakee we gaan ervoor!!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sterkte, succes bij de revalidatie 
| 09:53 |
Goed begin gehad, fijne intake en maandag gaan we echt starten.
| 10:31 |
Heel veel succes vandaag.
| 10:30 |
Heel veel succes!
| 10:03 |
Heel veel succes vandaag en inderdaad, ga voor succes! 
| 08:37 |
Heel veel sterkte en succes! Hopelijk kunnen ze wel iets aan de scheefstand doen. 
| 08:02 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen