Weer zo een telefoontje!

Weer zo een telefoontje!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat hier op yoors al door verschillende wordt gedaan onder de naam vrij schrijven ken ik onder de naam flow schrijven, gewoon je pen of je vingers het werk laten doen niet te veel nadenken of onderzoek doen maar gewoon schrijven vanuit je gevoel of je ervaringen.

Dit is mijn flow over gisteren!

Gisteren heb ik een heerlijke ochtend gehad, gewandeld met de hond terug in bed met ontbijt en een film gekeken met mijn man. Gamer heette hij erg gewelddadig maar ja volgende keer iets wat zachter van karakter is kijken!

Opgestaan en gedouched en omdat het grijs bleef een tochtje met de boot afgeblazen en wat in de tuin gezetten en onze nieuwe caravan goed bekeken en een lijst gemaakt met wat nog aangeschaft moet worden!

Rond 13:00 uur echter werd ik heel emotioneel en had het heel zwaar, ik kreeg ook allemaal gedachtes en beelden op mijn netvlies waar ik het heel moeilijk met heb gehad de afgelopen jaren. Ik kwam niet goed uit die emoties en was er doodmoe van en mijn man en dochter hebben me heel lief getroost.

Rond 14:30 hervond ik mijn rust weer en hebben we in de vijver gewerkt en wat gesnoept van de taart die mijn dochter gemaakt had! Was heerlijk trouwens!

Om 17:15 ging de telefoon, dat was mijn moeder met de boodschap dat haar vriendin om 14:15 uur was gestorven. We kenden haar nog niet zo lang maar ik mocht haar graag en ze was een lief persoon. Ze was ongeneselijk ziek en haar overlijden kwam niet helemaal onverwacht we wisten dat ze niet meer lang had in dit leven!

Toen realiseerde ik me die tijd dat ik me zo emotioneel en verdrietig was geweest waren haar laatste uurtjes geweest. Ze had al vaker gevraagd een kaars voor haar te branden en dat hebben we ook gisteren gedaan, een noveen aangestoken voor haar en voor iedereen die haar lief heeft! Hij zal de komende dagen branden tot haar crematie.

Ik weet het het was haar tijd, ze is weer naar huis! Het ga je goed!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Enigszins herkenbaar, ik herken de onrust die ik voel wanneer een ander iets overkomt.
Meestal pas later te verklaren. Ik wens jou en je moeder heel veel sterkte!
| 14:01 |
Dat heb je scherp aangevoeld! Sterkte met het verlies
| 23:58 |
Klinkt ook heel mooi dat "flow" schrijven. Een emotionele dag dus toch wel en achteraf te verklaren, dan vallen soms de puzzelstukjes op zijn plaats. Je zegt het ook zo mooi, ze is weer naar huis. Zo zie ik het ook, ooit................. maar nu nog even door op onze levensreis!
| 06:12 |
dat jij dat zo gevoeld hebt. Heftig hoor. Rust zacht lieve vriendin......
| 22:41 |
Een herkenbaar verhaal. Zoonlief was vier jaar toen mijn vader stierf. M'n echtgenoot had hem naar m'n vriendin gebracht, want het kon elk moment gebeuren, daar wilden we hem niet bij hebben. Exact op het tijdstip van sterven barstte zoonlief daar in tranen uit. Uit het niets. De avond ervoor had hij voorspeld dat "opa morgen naar de wolken" zou gaan, terwijl op dat moment nog niemand zeker wist wanneer hij zou sterven.
| 17:15 |
Och dat is geen leuk nieuws waar jou mams mee aan kwam en ondanks dat je weet dat zoiets kan gebeuren schrik je daar toch van.Gecondoleerd 
En veel sterkte voor die familie maar ook voor jullie.
| 15:42 |
Bijzonder dat die tijdstippen samenvallen! 
| 12:38 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen