Het afscheid.

Het afscheid.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zie je gezondheid met de week slechter worden. Elke week, keer op keer. Heel naar om dat van zo dichtbij mee te moeten maken. Zo goed als dagelijks ben ik bij je te vinden, ik vind het heerlijk om tegen jouw aan te kunnen praten. Alles met je te kunnen delen. Het enige probleem wat ik nu steeds meer ervaar, is dat je niet tegen me terug kan praten. Je bent dan ook ziek en niet zo’n klein beetje ook. Ik kan merken dat jij mij ondanks dat je zelf niet kan praten, toch heel goed begrijpt. Je bent nog steeds mijn steun en toeverlaat.

De jaren gaan nu echt tellen. Je hebt moeite met het opstarten van de dag, het word je dan ook af en toe zwart voor de ogen. Ik zie dat gewoon aan je. Je wordt oud. Je bent op, ik zie het steeds vaker. In de loop van de dag trek je ook weleens gewoon wit weg. Alle kleur lijkt dan uit je te verdwenen zijn.

Ik vind het erg moeilijk om je zo te zien, maar ik heb toch vijf  jaar mijn lief en leed met je mogen delen. Mijn lief en leed die je altijd voor jezelf hield. Ik kon je gewoonweg vertrouwen. Je gaat nu zo dusdanig achteruit dat ik denk dat er aan onze speciale vriendschap gauw een eind gaat komen. Je was er altijd voor mij als ik je nodig had, zowel overdag als in de nacht. Ik wilde je nog even zeggen dat ik dat ten zeerste in jouw waardeer.

Ik zal je dan ook verschrikkelijk gaan missen, mijn steun en toeverlaat…

Rararra wat ben ik..


Geschreven voor mijn "maart uitdaging"


2017©Vlindertje73

Wil je ook hier aan meedoen?

Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hihi had het niet kunnen raden!
Dacht eerst aan je knuffel van toen je klein was maar toen las ik dat je voorwerp nog maar 5 jaar je lief en leed deelde,wist ik dat het geen knuffelbeer was
| 10:46 |
Hahhha ;)) lol
| 16:05 |
Mooi geschreven, ik was er niet opgekomen.
| 12:07 |
Dank je ;)
| 12:51 |
Ik dacht aan mobieltje, zat ik er niet heel ver naast. :-)
Leuk geschreven, ik twijfelde even of ik wel een uitdaging las...
| 00:05 |
Ah ok. Dank je;) Ja was wel als uitdaging...
| 13:07 |
:-) Ik las de oplossing net onder mij.
Ik heb mijn pc zelf gebouwd en ook later verbeterd en weet elk stekkertje te zitten, ook praat ik er wel eens tegen, maar dit had ik niet kunnen bedenken.
Klasse, leuke omschrijving.
| 22:13 |
Thnx ;)
| 13:07 |
Oh, neem hem nog eenmaal op je schoot, en wieg hem lichtjes heen en weer, word hier zo verdrietig van, rust zacht, lieve laptop van Vlindertje
| 20:51 |
Ja zal ik doen hoor ;)
| 13:07 |
Het was mijn 'laptop' op naar de volgende...
| 19:25 |
Het was een mooie omschrijving!
| 20:38 |
Dank je ;)
| 12:46 |
denk een dagboek
| 17:27 |
Nee het antwoord is er inmiddels "laptop"
| 13:08 |
Ik dacht aan de pc of mobieltje. Lekker onschreven. Met plezier gelezen.
| 17:16 |
Dank je.
| 13:08 |
Ik heb ook nu geen flauw idee!
| 17:03 |
Antwoord is er inmiddels ;)
| 13:08 |
Oh oké. Ik zie het.
| 13:17 |
Is het je laptop? (Beetje zoals Hansvg dacht)
| 16:53 |
Ja het was mijn laptop! Goedzo ;)
| 19:26 |
JEUJ!!
| 20:03 |
;)
| 12:40 |
Lekker cryptisch omschreven..... je computer?
| 16:40 |
Ja en dan in de vorm van laptop! :) ggd. ;)
| 19:26 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen