×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik heb een burn-out van letters.

Ik heb een "burn-out" van letters.


Die burn-out zou je ook een writers-block kunnen noemen, dat klinkt beter in mijn oren. Het is niet grappig méér! Die writers-block schop ik in de hoek, alleen heeft dat wel gevolgen. Al weken lang zit ik te wikken en te wegen. Het is mij nu wel duidelijk genoeg om er een blog over te kunnen schrijven.

Er zullen drastische keuzes gemaakt moeten worden, wil ik weer aan mijn boek kunnen werken. Echt werken bedoel ik dan en niet af en toe een stukje. Nee, er weer helemaal in duiken of dat ik het weer allemaal opnieuw beleef. Zo was ik ook bezig en zo moet het weer.

Helaas is er teveel afleiding her en der op het internet, als ik mijn trouwe laptoppie opstart. Je weet wel, die enorm leuke site genaamd “Yoo.rs” waar je voor je het weet de hele dag mee bezig bent. Een blog schrijven en plaatsen uiteraard, even bij deze en gene kijken en reageren. Je eigen blog delen waar zo nodig het kan. Je bent er onvoorstelbaar vele uren mee zoet. Het is één van mijn keuzes die ik moet gaan maken, wil zelf verder kunnen. Yoo.rs gaat voor mij even op een heel erg laag pitje. Het is gewoonweg te leuk, weet je wel. Even bij die kijken en bij die en oh wat een leuke foto en wauw dat recept ziet er ook heerlijk uit. Weer twee uur voorbij… snap je. Dat kan gewoon niet meer. Het is een verslavende bezigheid, die mij teveel tijd gaat kosten. Zoals jullie al wel gemerkt hebben heb ik al een negen dag niets geschreven, op mijn column na dan.

Natuurlijk blijf ik wekelijks mijn column delen met jullie op de dinsdagmiddag zo rond twaalf uur en mijn maandelijkse uitdaging blijft ook bestaan. Leef je vooral uit ;) En als ik opeens een ingeving krijg om een blog te schrijven dan doe ik dat ook, alleen niet meer dagelijks of zelfs wekelijks. Nee, gewoon op het moment dat ik daar zin in heb. Dan produceer ik misschien ook nog eens iets nuttigs, want dat ontbrak er de laatste tijd ook wel een beetje aan, vond ik zelf.

Nu ik dit dan gezegd heb, enigszins met pijn in mijn hart ga ik nog een stapje verder. Weet je wel hoeveel tijd Facebook kost? Ook enorm veel, kan ik je vertellen. Hier moet ik nog even gaan uitvinden hoe je alle meldingen kunt stop zetten, aangezien het erg afleid als je aan tikken bent en steeds die pop-ups langs ziet komen. Je wordt dan toch nieuwsgierig, zo zit een mens nu eenmaal in elkaar.

Als jullie de komende tijd mij niet zien of horen, dan ben ik lekker aan het tikken. Het kan ook zijn dat ik van andere dingen geniet en als ik het met jullie wil delen, dan zie je het wel verschijnen. Zo, dat is eruit! Hé hé. Nu neem ik er een borrel op. 

Proost!


2017©Vlindertje73

Wil je meer van mij lezen? Klik hier!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties