Ik heb een burn-out van letters.

Ik heb een "burn-out" van letters.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Die burn-out zou je ook een writers-block kunnen noemen, dat klinkt beter in mijn oren. Het is niet grappig méér! Die writers-block schop ik in de hoek, alleen heeft dat wel gevolgen. Al weken lang zit ik te wikken en te wegen. Het is mij nu wel duidelijk genoeg om er een blog over te kunnen schrijven.

Er zullen drastische keuzes gemaakt moeten worden, wil ik weer aan mijn boek kunnen werken. Echt werken bedoel ik dan en niet af en toe een stukje. Nee, er weer helemaal in duiken of dat ik het weer allemaal opnieuw beleef. Zo was ik ook bezig en zo moet het weer.

Helaas is er teveel afleiding her en der op het internet, als ik mijn trouwe laptoppie opstart. Je weet wel, die enorm leuke site genaamd “Yoo.rs” waar je voor je het weet de hele dag mee bezig bent. Een blog schrijven en plaatsen uiteraard, even bij deze en gene kijken en reageren. Je eigen blog delen waar zo nodig het kan. Je bent er onvoorstelbaar vele uren mee zoet. Het is één van mijn keuzes die ik moet gaan maken, wil zelf verder kunnen. Yoo.rs gaat voor mij even op een heel erg laag pitje. Het is gewoonweg te leuk, weet je wel. Even bij die kijken en bij die en oh wat een leuke foto en wauw dat recept ziet er ook heerlijk uit. Weer twee uur voorbij… snap je. Dat kan gewoon niet meer. Het is een verslavende bezigheid, die mij teveel tijd gaat kosten. Zoals jullie al wel gemerkt hebben heb ik al een negen dag niets geschreven, op mijn column na dan.

Natuurlijk blijf ik wekelijks mijn column delen met jullie op de dinsdagmiddag zo rond twaalf uur en mijn maandelijkse uitdaging blijft ook bestaan. Leef je vooral uit ;) En als ik opeens een ingeving krijg om een blog te schrijven dan doe ik dat ook, alleen niet meer dagelijks of zelfs wekelijks. Nee, gewoon op het moment dat ik daar zin in heb. Dan produceer ik misschien ook nog eens iets nuttigs, want dat ontbrak er de laatste tijd ook wel een beetje aan, vond ik zelf.

Nu ik dit dan gezegd heb, enigszins met pijn in mijn hart ga ik nog een stapje verder. Weet je wel hoeveel tijd Facebook kost? Ook enorm veel, kan ik je vertellen. Hier moet ik nog even gaan uitvinden hoe je alle meldingen kunt stop zetten, aangezien het erg afleid als je aan tikken bent en steeds die pop-ups langs ziet komen. Je wordt dan toch nieuwsgierig, zo zit een mens nu eenmaal in elkaar.

Als jullie de komende tijd mij niet zien of horen, dan ben ik lekker aan het tikken. Het kan ook zijn dat ik van andere dingen geniet en als ik het met jullie wil delen, dan zie je het wel verschijnen. Zo, dat is eruit! Hé hé. Nu neem ik er een borrel op. 

Proost!


2017©Vlindertje73

Wil je meer van mij lezen? Klik hier!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (17 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is allemaal leuk
En de juiste balans vinden om te doen wat jij het belangrijkste vind
| 08:36 |
Ja die balans, ja komt goed denk ik... ;) Yehhh
| 11:44 |
Lekker in je eigen tempo je ding doen.
| 10:39 |
Ik doe mijn best. ;)
| 11:44 |
Lekker door blijven tikken! Goeie beslissingen hoor!
| 19:16 |
Ik blijf zeker doortikken. (boek) alhoewel ik nog steeeeddsss niet ben begonnen..... AI AI ai Gelukkig spoken er wel weer stukken tekst door mijn hoofd, dus dat komt goed. Mijn column gooi ik wel elke week online op de dinsdag hoor: yoo.rs/vlindertje73/blog/spiegelen-1492526145.html?Ysid=13764
| 10:09 |
Yoors is inderdaad heel tijdrovend, daar kan ik ook van getuigen. :-)
| 17:35 |
Ja precies, je rolt van het één in het ander en oh daar ook nog even kijken. Oeppssss weer een paar uur voorbij.... ;) Nu heb ik meer rust en kan dan ook weer andere dingen doen. Gisteren helemaal niet hier geweest en toch was de dag vee te snel om... snap je... ;)
| 10:07 |
Inderdaad, Vlindertje, zo ervaar ik het ook :-)
| 11:40 |
;) Ben ik gelukkig niet de enige...
| 19:41 |
:-)
| 22:29 |
Tijd proberen netjes te verdelen. Probeer ik ook, maar lukt ook niet altijd.
Succes.
| 23:03 |
Ja klopt. Verdelen is geen optie even... ;) Net mijn column gedeeld. ;)
| 20:10 |
Ik snap het volkomen. First things first.
| 12:26 |
Ah dank je wel ;) Op de dinsdag blijft iig mijn column online komen.. ;)
| 20:10 |
tikse vlindertje, en heel veel succes !!!! Ik snap jou helemaal, heb er zelf ook last van dat ik het soms te druk heb en niets nuttigs weet te bloggen maar het werkt bevrijdend kan ik je zeggen om even afstand te nemen van ons geliefde yoors.
| 21:32 |
Ja je krijgt er ook ander inzicht van... ;)
| 20:11 |
Hup, schup onder de bips en schrijven jij. Veel succes!
| 15:57 |
Kijk dat heb ik nodig ;)
| 20:11 |
☺ Go!
| 21:24 |
Herkenbaar.. het kan niet allemaal tegelijk ;)
| 13:02 |
Precies ;) Vandaar even deze keuze... ;)
| 13:30 |
Goed van je dat je dat doet. Veel succes :)
| 13:33 |
Ik schrijf in vlagen. Ik noem het geen burn-out, eerder een bezinning, om je nadien dieper in de vlaag te kunnen storten... Zoiets. :) Suc6.
| 12:49 |
Ja, zo kan je het ook zien. Geeft meer rust in ieder geval al. ;) Dus komt helemaal goed.
| 13:29 |
kan je verhaal begrijpen succes ermee met schrijven hoop het dan ook te lezen.
en ja er gaat veel tijd inzitten dat klopt
| 08:57 |
Dank je wel ;) Af en toe komt er over het het boek ook een blogje, zoals ik ook al deed. Deze kun je hier vinden: yoo.rs/tag/Geld%20stinkt en op FB: www.facebook.com/geldstinkt/
| 10:52 |
Dank je wel voor het delen van mijn artikel. Dus voor jou ff een cadeautje! Thanks.
| 08:37 |
Graag gedeeld en bedankt voor je cadeautje. Lief ;))
| 10:53 |
Goed dat je op de rem trapt! Ik wens je veel schrijfsucces!!
| 23:21 |
Dank je wel. ;)
| 10:54 |
Hmmm, dus we moeten jou gedachtenspinsels hier deels gaan missen...
| 22:29 |
Tja... soms moet je keuzes maken. Ik verdwijn niet helemaal hoor. :)
| 10:54 |
Gelukkig niet zeg ;-)
| 10:57 |
Goed dat je de focus gaat leggen bij hetgeen je echt wilt. En yoo.rs loopt niet weg hoor....Facebook trouwens ook niet.
| 20:32 |
Nee precies, zo is het. Af en toe even rondneuzen als ontspanning is ook leuk. Niet meer dat gevoel hebben van HO< ik moet en wil ook presteren HIER. Nee, even aan mijzelf denken en aan het schrijven van mijn boek. Komt helemaal goed! Voel mij na deze blog al een stukje rustiger en niet zo opgejaagd meer.
| 10:56 |
Soms moet je even op iets anders foccussen, succes ;-) Misschien vind je hier je antwoord voor het uitzetten op Facebook tallsay.com/page/4294983825/facebook-privacy-en-veiligheid
| 20:27 |
Dank je wel. Ik ga even kijken daar...
| 10:57 |
Heel handige blog! Alleen ik heb er nog al wat groepen, die moet ik dus allemaal 1 voor 1 de meldingen van uitschakelen? pfff ben er dan wel ff zoet mee...
| 11:19 |
Kun je niet alle meldingen in een keer uitschakelen voor heel Facebook?
| 13:36 |
Geen idee , ik heb het nog niet gevonden...
| 14:13 |
Ga naar instellingen, kies meldingen en dan alle meldingen uit ;-)
| 14:36 |
oh ga zo even kijken, dank je wel ;)
| 19:44 |
Daar moet het allemaal 1 voor 1 zie ik....
| 19:47 |
aha, dan weet ik he ook niet
| 20:19 |
Hahha nee, nou ik zie wel. Gewoon geen google of iets opstarten en alleen mijn word doc. misschien dat dat wel de oplossing is...
| 20:41 |
Een herkenbaar probleem. Inderdaad gaan er ongemerkt uren voorbij. Leuk, dat wel. Lezen. Verhalen schrijven, enzovoorts.
Maar het kost ook wel wat (veel) werktijd.:-)
Soms moet je even wat terugschakelen, de bocht om gaan, en dan weer vol gas :-)
Geniet van je borrel - ga ik vanavond ook doen!

De FB-meldingen kun je per groep uitzetten. Heb ik ook gedaan, want je wordt gék van al die Yoors-deel-notificaties: allemaal dezelfde in allerlei verschillende groepen....
| 19:58 |
Ja, al mij daar morgen eens even in verdiepen ;)
| 20:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen