Stoppen met roken. Deel 6: Boosheid en vreemde eet neigingen.

Stoppen met roken. Deel 6: Boosheid en vreemde eet neigingen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Man oh man, wat kunnen sommige mensen je toch boos maken. Is het niet door vreselijk nieuws, dan wel door mensen via de telefoon. Ach en misschien is mijn lontje ook wel ietsje korter dan toen ik nog rookte. Nou goed, als ze mij dan zo boos hebben heb ik uiteraard zin in die ene peuk. Ja, mijn stressballetje is al aan vervanging toe. Ik probeer het nu op te lossen door een glas water langzaam leeg te drinken, dit op aanraden van een trouwe lezer van mij. Immers in die zuigtabletten, zit nicotine. Ja, helemaal waar. Ook daar moet ik dus vanaf. Gelukkig slikte ik al net veel van die dingen, hooguit drie op een dag. Valt best mee, als ik anderen zo hoor. Zo ken ik iemand die er elke twee uur ééntje nodig had…

Mijn neus kan veel beter ruiken en op de één of andere manier moet ik daar nog even aan wennen. Wat wel heel apart is…Ik heb opeens zin in zure dingen; zure haring, rolmops, augurken, zilveruitjes. Nee, ik ben niet zwanger. Dat kan niet eens! Een frikandel speciaal, alleen de gedachte doet mij al watertanden. Met een broodje van Subway, zou je mij ook erg blij maken. Het gekke is dat ik last van mijn maag krijg van al dat zuur, dus waarom heb ik er dan opeens zin in. Niet helemaal normaal denk ik zo…en ook helemaal geen goede combi.

Wanneer ik boos of stresskippig ben, komt het stoom mij algauw uit de oren en ik ben dan best wel trots op mezelf dat ik die peuk kan weerstaan.

Het goede nieuws is dat ik vanavond om 00.05 uur precies 3 weken gestopt ben. Zo, gaat die tijd even snel zeg! Mijn Buddy app vertelt mij dat ik al 434 sigaretten NIET gerookt heb. Woow das veel zeg! Rookte ik zoveel? Nee toch....

 

Morgen wel even een nieuw stress balletje halen…

 

Hier kun je de andere delen ook lezen tijdens mijn "StoppenMetRoken" proces:

Deel 1: Stopdag.      Deel 2: Moeilijke momenten.      Deel 3: Opgejaagd.       Deel 4: Stinken           Deel 5: Meer tijd? Vergeet het.


2017©Vlindertje73

Vind je dit een leuke blog en wil je hierop reageren?
Klik dan hierboven op 'Aanmelden' Je krijgt er een leuke bonus voor terug!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is onwijs moeilijk om te stoppen met roken.
You go girl !!!
| 22:44 |
Ja komt goed. Blog 7 volgt spoedig. :)
| 20:58 |
Je mag hartstikke trots zijn op jezelf! Ik heb je blogs graag gelezen, je schrijft erg leuk en open. Lovin' it!
| 10:38 |
Ah lief dank je wel. Blog 7 komt binnenkort.
| 20:58 |
Yesss! ;)
| 13:17 |
;)
| 12:56 |
Hey meis gaat het nog goed met stoppen met roken? Ik ga ervanuit dat het iedere dag makkelijker word voor je.
Succes en goed van je om water te drinken ik hoop dat het je helpt mij hielp het heel goed en je spoelt ook nog eens afvalstoffen weg ;-)
Ga zo door
| 17:46 |
Nog steeds gestopt hoor. De enige moeilijkheid is nog na het avondeten. Dat buig ik om door gelijk te gaan afspoelen en opruimen, daarna toetje en fruit... ;))
| 12:15 |
Ja dat kunnen idd lastige momenten zijn maar je komt ze door :-)
| 13:32 |
Vast wel! :)
| 15:50 |
Heel erg knap
| 15:32 |
Dank je
| 12:20 |
Hartstikke goed! Hou vol.
| 12:02 |
Doe mijn best, maar komt goed!
| 12:21 |
Knap dat je al 434 sigaretten niet hebt opgerookt! En goed voor je gezondheid en goed voor je geldbeugel!
| 21:31 |
JA idd. ;) thnx
| 12:21 |
Heel erg knap!
| 08:32 |
Dank je ;)
| 14:12 |
Heel erg knap van je. Dan is het ergste achter de rug. Nu is het alleen nog een klein pesterig mannetje in je hoofd die je gemakkelijk weg kun sturen. Meestal laat hij maar 1 oof 2 seconden van zich horen. :-D
| 18:46 |
Lijkt wel of het nu JUIST MOEILIJK is ....Nieuwe blog .... pfffff Wat na 3 week ofzo... ;)
| 14:12 |
Helemaal fantastisch van je.
| 17:57 |
Dank je ;)
| 14:12 |
WOW 434 sigaretten dat is een hoop, zeker als je dit nu realiseert steunt het je denk ik enorm.
Die eetgewoontes trekken wel weg, dat is je lichaam die in de war is omdat je die verslavende stoffen niet meer binnen krijgt en probeert een balans te vinden.
Ga zo door.
| 10:23 |
Ja vreselijk veel hé, je hebt het als roker echt niet in de gaten hoeveel je eigenlijk wel niet rookt. Ik schrok er dus ook van!
| 14:13 |
Goed bezig Vlindertje!
| 01:54 |
Dank je ;)
| 14:13 |
Drie weken al, goed bezig en hou vol!
| 23:03 |
Juist nu is het moeilijk vreemd eigenlijk...
| 14:14 |
Nee, begrijpelijk denk ik.
| 14:40 |
Je hebt alle reden om trots te zijn! Knap hoor.
| 21:35 |
Dank je wel :)
| 14:14 |
Dat is toch al een mooi resultaat, gewoon volharden en op een bepaald moment ben je erdoor. :-)
| 17:32 |
| 04:38 |
Wauw, je gaat hartstikke goed!
| 21:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen