×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Geveldt door een kraaltje...


Niet te geloven. Goed begin van mijn vakantie ook...

Ben wat aan het klussen en opruimen in huis en heb dus voor op de 'rommelkamer' van die stellingkasten/opbergrekken gekocht.

(https://yoo.rs/w.harmsen11/blog/voorjaars-schoonmaak-of-iets-later-dus-1496590520.html?Ysid=43403).

Van die krengen die dus nog in elkaar gezet moeten worden... Inmiddels ben ik expert hierin geworden: de handleiding kan weg.Ik zet zo'n ding binnen een half uur in elkaar... Mits ik tussendoor niet van mijn stokje ga tenminste!

Zo zat ik op de grond te beginnen met de poten. Ik kruip wat heen en weer en hamer er lekker op los. Voel me echt een ongelovelijke klus-chick. I am the best... 

Maar zo ineens wordt ik getroffen door een helse pijn scheut. Bedenk je iets pijnlijks en vermenigvuldig dit met minstens 10: het was echt weerzin-wekkend! Ik vloog overeind en toen werd alles effe zwart. Ik wordt weer wakker op de grond... Wtf?!? Ik zie nog niks: complete blackout. Mijn oren suizen ervan.

Pas heel langzaam komt mijn zicht terug. Vreemd genoeg geen pijn meer in mijn knie. Ik zoek rond en vindt een piepklein kraaltje van een èèn of ander Kerststukje. Ding is nog geen halve centimeter in doorsnee, maar blijkbaar heeft het kreng precies een ontzettend pijnlijk punt geraakt, zoiets als het telefoonbotje in je elleboog: ook zo lekker altijd...

Ik verwacht op z'n minst een ontzettend blauwe plek, maar er is niets te zien en niet meer te voelen: gelukkig!

Maar die pijnscheut? Manmanman: kompleet geveldt door een kraaltje... En bleek later ook nog een stukje van mijn voortand te zijn afgebroken. Dat kon er ook nog wel bij...zucht.


P.s: de kast staat...👍

Is nog èèn opbergrek onderweg, dan is deze kamer klaar. Alle kartonnen dozen worden op den duur vervangen door plastic boxen ( staan ook al klaar). Moet van elke doos appart bekeken worden wat erin zit en dat schrijf ik oo een lijstje dat ik aan de box plak. Mooi overzichtelijk en hopelijk verder zonder ongelukjes!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts