ร—

Yoors


Inloggen
ร—

YoorsKat's wil is wet...

Kat's wil is wet...


Vandaag ingevallen bij een oud kereltje. En jeetje: zat die op de praatstoel! Hele verhalen kwamen eruit. Ja, 'want zijn vrouw lag in het ziekenhuis ( nierdialyse), maar straks kwam zijn vriendje langs...'ย 

Vergeef me dat ik daar even andere gedachtes bij kreeg๐Ÿ˜‚ Ik dacht nog: is tegenwoordig dan niks meer heilig? Tot ik een mauwtje bij de achterdeur hoor. Daar zit een prachtig gestreepte kater en ik roep lachend: "Volgens mij is uw bezoek gearriveerd!"

Ik doe de deur een stukje open en de kat rent langs me heen naar meneer, om de beste man te begroeten als een enthousiaste pup, waarop meneer al even verheugd reageerd alsof hij een vriend verwelkomt naar 3 jaar afwezigheid. Het was zo'n uberschattig gezicht!!!. Dan sloft de kat richting de slaapkamer en komt meneer zuchtend en krakend uit zijn stoel: "Nee nee! Niet op bed!!! Niet op bed!!! Dat mag niet!!!" En daar schuivelde hij moeizaam achter de kat aan die al lang en breed languit op bed was gaan liggen met een blik die ik van mijn eigen tuig maar al te goed ken. De 'ik kan u alles maken' blik...

En ja: de kater had gelijk. Hij kon het maken. In plaats van hem van bed te meppen stond meneer met hem te tutten en te kroelen... En lag de kat na twee uur werken uiterraard nog steeds op bed๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚