×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Mijn eerste Yoors 20-je...


Vandaag was het zover: ik behaalde mijn eerste 20000 yp's. Dat was mijn mijlpaal: ik wil iedere 20 euro laten uitbetalen en als dit binnen is, gaat het gelijk op mijn spaarrekening. 

Toegegeven gaat het niet heel snel, maar hopelijk is het tegen de tijd, meestal in augustus/september 40 euro en dat is toch gemiddeld al de helft van wat normaal de jaarlijkse dierenarts controle van mijn drie katten kost! Scheelt toch weer.

Bloggen hier is vooral gewoon leuk, dus al die kleine beetjes yp's zijn een leuke bijkomstigheid. De meesten vinden mijn blogs leuk en dat doet me goed! En het is ook nog eens een goeie uilaatklep: daar doen we het voor!

Dat is dus mijn 'goeie Yoors doel': mijn poezels... Wat anders, haha!

Ben wel benieuwd waar anderen zoal voor sparen! Hebben jullie ook een doel behalve leuk bloggen?
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts